,

Tony Cachafeiro s’incorpora a l’equip de Nerea Martí

Després de culminar la seva primera temporada completa en el món de les carreres, amb el títol de campió regional de Múrcia, Tony Cachafeiro vestirà aquest 2023 els colors del nou equip de karting de Nerea Martí. A més, el jove pilot també farà el salt a l’escena internacional.

Amb tan sols una temporada d’experiència

L’andorrà, que va complir 10 anys el mes de novembre passat, va debutar l’any 2021 en les competicions de kàrting nacionals. Desgraciadament, un fort accident en el cap de setmana del seu debut el va privar de poder completar la temporada.

Així doncs, la primera temporada què Cachafeiro va poder completar sencera va ser la de 2022, una temporada en la qual, a més de proclamar-se campió de Múrcia, també va debutar en la categoria Mini.

Entre l’Espanyol de Karting i les IAME Euro-Sèries

Després d’un merescut descans, més el període obligat que impliquen les festes de Nadal, Cachafeiro es posa de nou en marxa incorporant-se a l’estructura d’NM Motorsport de l’equip de Nerea Martí.

A més, aquest 2023 també serà l’any en què Cachafeiro es confirmarà en la categoria Mini, competint al campionat d’Espanya de karting.

Però les bones noves no es limiten al que acabem d’exposar, i és que aquest any també farà el salt a l’escena internacional. En aquest sentit, l’andorrà disputarà el calendari complet de les IAME Euro-Sèries, un campionat de nivell europeu que està a l’altura del certamen oficial de la FIA.

Un calendari sense treva

Cachafeiro debutarà a les Winter Sèries de València el proper mes de febrer. Després completarà les quatre rondes de 2023, els I-Games de final de temporada i les sèries mundials de les IWF a Le Mans.

La veritat és que la temporada es presenta tan completa com estimulant.

A per totes Tony.

———

Per a més notícies en l’àmbit de l’esport internacional de món del motor amb participació andorrana, feu clic en aquest enllaç directe. Si ho preferiu, també podeu accedir-hi des del menú superior del blog.