,

Tony Cachafeiro tanca a Bèlgica la temporada a les IAME Euro Series

Aquest darrer cap de setmana d’agost, el pilot de kàrting Tony Cachafeiro va tancar la temporada de les IAME Euro Sèries , certamen en el què ha protagonitzat una molt bona temporada.

Al marge del resultat final, en aquesta darrera cita el jove pilot del Principat va tornar a regalar als presents una gran remuntada al kartódromo de Genk (Bèlgica), el mateix en el què Fernando Alonso va proclamar-se campió del món de kàrting.

Als problemes, superació!

Divendres, Cachafeiro va començar patint un dur revés quan el motor del seu kart no va arrencar quan tenia lloc la classificació. A causa d’aquest inoportú problema, el vigent campió del Campionat de Murcia  -que va acabar inevitablement al 48è lloc- sabia que li tocaria remuntar un munt de posicions, havent de fer-ho en un circuit que no coneixia i amb l’afegit de la pluja, que no va parar durant tot el cap de setmana.

Tot i aquests inconvenients, tots sabem que davant les adversitats el jove pilot de 10 anys es creix de sobremanera i Bèlgica no va ser l’excepció. En aquest sentit, l’andorrà va aconseguir realitzar ni més ni menys que 26 avançaments a les mànigues classificatòries del dissabte, una gesta que contra tot pronòstic li va permetre accedir a la Final.

En aquest round final, el pilot va fer una carrera molt ben estructurada i racional, avançant fins a sis llocs. Tot i que finalment no va quedar reflectit  a la classificació, val a dir que va acabar entre els 28 millors pilots del món, complint una primer temporada a l’Europeu absolutament positiva.

Recta final 2023

La següent cita a l’agenda de Cachafeiro serà també l’última ronda del Campionat d’Espanya, un dels altres dos campionats que està disputant. Ens referim a la prova de Zuera, Zaragoza, cursa que tindrà lloc el darrer cap de setmana de setembre.

Pel que fa al Campionat de València, la prova de cloenda d’aquesta edició 2023 serà al mes d’octubre. A partir d’això, només li quedaran algunes carreres internacionals amb les que arribarà el punt final de la temporada.

———

Per a més notícies en l’àmbit de l’esport internacional de món del motor amb participació andorrana, feu clic en aquest enllaç directe. Si ho preferiu, també podeu accedir-hi des del menú superior del blog.