,

Tony Cachafeiro tanca el seu primer Mundial de Kàrting entre els 65 millors pilots

Tony Cachafeiro ha finalitzat aquest passat cap de setmana (del 27 al 29 d’octubre), la seva participació a les IAME World Finals, l’únic campionat mundial de kàrting obert als pilots de la categoria Mini.

El jove pilot del Principat -que debuta per primer any al certamen europeu- ha acabat a la 64a posició, entre un total de 101 participants.

64è entre

Cachafeiro, que tampoc mai havia corregut anteriorment al kartòdrom de Portimao (Portugal), va viure una setmana de menys a més, tant esportivament com pel que fa a la pressió i les emocions. Tant va ser així que l’andorrà va acabar les mànigues classificatòries i la cursa de la pre-final amb prou ritme per poder participar a la final i lluitar entre els millors del món. No obstant això, tot plegat va pesar-li massa i finalment no va poder ser.

En tot cas, acabar entre els 65 millors pilots del món, sent la seva primera temporada completa al món del karting, és indubtablement un gran resultat que deixa entreveure la fusta de la què està fet Cachafeiro. I és que el que ha quedat molt clar, és que el jove pilot té una capacitat no solament d’adaptació i aprenentatge, la seva capacitat de sacrifici, perseverància i la dedicació que hi posa (recordem que tot just té 10 anys) demostren que té les coses molt clares.

Família i equip, tots a una!

Si en això afegim la bona sintonia que té sota el paraigües de l’equip MDC Racing i els motors de Grice, el projecte és il·lusionant per a tots el implicats al seu projecte esportiu, començant per la família Cachafeiro-Ferré, el gran pilar que carrera a carrera, sense excepció, està a costat del jove pilot.

És evident que aquests són els fonaments ideals per poder dissenyar i dur a terme una carrera tan complicada i sacrificada, com és l’ha d’un possible futur pilot professional. Si això hi és i el pilot s’ho val, seguirà havent-hi molts esculls a superar, això està clar, però els ingredients hi són i l’oportunitat de llançar-s’hi s’ho val amb escreix!

Felicitats Tony per aquest primer any!