,

Tot i escalar 12 llocs a Jerez, Cardelús és queda a 1 segon i poc de puntuar

Després d’haver marcat ahir un temps de 1’43.818, un crono que de cara a avui el situava a la 29a posició de la graella de sortida, en el que va ser un dia de ple de variables, algunes determinades per la pluja, altres per la cancel·lació de la seva millor volta, avui al Moto2 de Jerez l’andorrà ha acabat 17è, quedant molt a prop de puntuar.

A poc més d’1 segon de puntuar

Tot i sortir des de penúltima línia de la graella Cardelús ha fet una cursa ferma i força constant que al final l’ha deixat a dues posicions de la zona dels punts.

Destacar que a la part final de la prova Cardelús ha viscut un moment molt compromès quan sobtadament ha hagut de canviar la trajectòria en ple revolt d’entrada a la recta del circuit, quan se li ha creuat la moto d’Escrig mentre lliscarà per l’asfalt a causa d’una caiguda.

Al final, només un segon i quatre dècimes han separat al pilot d’Andorra la Vella de poder obtenir els seus primers punts al campionat. Val a dir però, que al marge de tot, aquesta ha estat la seva millor cursa de les quatre que porta disputades aquest 2024.

Les declaracions del pilot

Cardelús valorava així el que ha passat en aquest 4t. Gran Premi de la temporada:

Estic content per la 17a posició i per acabar a menys de dos segons dels què haurien estat els meus primers punts mundialistes i també els del motociclisme andorrà”

”Hem fet un pas endavant tot i que encara ens falta. Cal fer millors classificatoris per sortir més endavant i rendibilitzar el bon ritme de cursa. Avui m’ha faltat un pél més d’agressivitat al principi, tot i que després he anat fent avançaments amb més confiança”

“A les tres últimes voltes he tingut un parell d’ensurts que són els que m’han privat d’avançar els rivals amb els que anava frec a frec lluitant pel quinzè lloc, però bé, insisteixo en que hem d’estar satisfets per la progressió i el resultat.

Next Stop: Le Mans

La propera cursa del Campionat del Món de Moto2 es disputarà el cap de setmana del 12 de maig al circuit francès de Le Mans.

Per a més notícies en l’àmbit de l’esport internacional de món del motor amb participació andorrana, feu clic en aquest enllaç directe. Si ho preferiu, també podeu accedir-hi des del menú superior del blog.