,

Cardelús afrontarà aquest cap de setmana la 4a prova del Moto2

El Circuit de Jerez Angel Nieto serà aquest cap de setmana l’escenari del 4t. Gran Premi de la temporada del Campionat del Món 

Xavi Cardelús afrontarà aquesta nova cita del campionat amb la determinació de fer un pas endavant i seguir creixen a la categoria, enguany molt igualada. Tant és així que el fet de rodar un segon i mig més lent que els primers classificats implica quedar fora de les 20 primeres posicions.

Un traçat prou conegut

El traçat de Jerez és un circuit ben conegut per l’Andorrà, doncs hi ha competit en nombroses ocasions. Tot i això, aquest és un dels circuits espanyols en el què no ha pujat encara al podi. En aquest sentit, els millors registres de l’andorrà a Jerez són tres quarts llocs, tots ells al Campionat d’Europa. Malgrat aquesta dada, el seu coneixement del traçat andalús és alt, a part de que té encara molt fresques les referències obtingudes al darrer test de pretemporada.

El pilot de Fantic Racing explica d’aquesta manera les sensacions i objectius de cara al cap de setmana:

Venim de dues curses que han estat força complicades. Aquest cap de setmana a Jerez tocarà començar a revertir la situació. D’entrada correm en un circuit què, sense ser dels meus preferits, el conec a la perfecció. Tant l’equip com jo tenim tota la informació del traçat molt fresca perquè vàrem estar aquí abans de viatjar a Qatar. Per això, bàsicament només ens cal avaluar com es comportaran els Pirelli”

Respecte de la cursa, l’andorrà afegia que “serà important començar a bon ritme i plantejar una bona estratègia d’entrenaments respecte al fet d’anar provant coses i definint els settings de la cursa. No em plantejo un objectiu determinat pel que fa a la classificació, però sí que vull que les diferències amb els pilots més ràpids i experimentats de la categoria es redueixin  significativament.

Calendari horari

Les dues sessions d’entrenaments de divendres estan programades a partir de les 9:50 i 14:05 respectivament. Dissabte es farà el tercer entrenament a les 9:25. La Q1 serà a partir de les 13:45. Finalment, la cursa d’aquesta 4t cita del Moto2 arrencarà diumenge a les 12:15.

———

Per a més notícies en l’àmbit de l’esport internacional de món del motor amb participació andorrana, feu clic en aquest enllaç directe. Si ho preferiu, també podeu accedir-hi des del menú superior del blog.