, ,

Vint-i-cinc ‘RedBull Athletes’ es donen cita al Circuit Andorra

Vint-i-cinc esportistes d’elit de diverses nacionalitats i de diferents especialitats esportives, tots ells integrants del prestigiós grup dels anomenats “RedBull Athletes”, van donar-se cita aquest cap de setmana a les instal·lacions del Circuit Andorra – Pas de la Casa.

L’esdeveniment  -promogut per RedBull-  tenia com a principal objectiu fer que aquest cap de setmana els esportistes gaudissin al Principat d’una jornada lúdica, divertida i distesa, pausant així els seus compromisos professionals.  

Un cop a les instal·lacions del Port d’Envalira tots els presents van poder gaudir d’un “lunch” gentilesa d’Hamburguesas GOICO. Tant va ser així que algun dels esportistes fins i tot va posar-se al capdavant dels fogons a l’hora de preparar-les.

Tres traçats molt tècnics

Pel que fa a la prova, els responsables del Circuit Andorra van preparar tres mini-traçats en els quals la perícia del pilots prevaldria per sobre de la velocitat.

Tots els participants convidats (la configuració constava d’equips de tres pilots), havien d’enfrontar-se entre ells pilotant el mateix nombre de vehicles: unitats de kartcross amb claus a les rodes del darrere, buggies amb rodes normals i els Hyundai de l’escola del Circuit equipats amb rodes d’hivern.

Divertiment assegurat

S’han aprofitat tres zones del traçat habitual per dissenyar unes pistes on la perícia al volant serà molt més important que la velocitat. Amb els vehicles equipats amb un “calçat” mínim per poder conduir sobre gel, pensem que la diversió està assegurada.”  – comentava Bercianos respecte del disseny dels traçats. 

Ivan Alba, director d’esdeveniments del Circuit Andorra, va ser l’encarregat de fer el briefing als caps d’equip i participants. Alba va posar especial èmfasi en que “seran set equips amb tres pilots cadascun. Hi haurà persones de l’organització controlant les zones marcades amb cons i si no es respecten s’aplicarà la corresponent penalització. Es faran tres voltes per a cada pilot de l’equip i el crono no s’aturarà fins que l’últim dels participants passi per la línia d’arribada” – completava Alba.

Jornada lúdica, però intensa

La competició va tancar-se amb dues finals molt disputades. La primera la van protagonitzar Cristina Gutiérrez i Augusto Fernández, mentre que la següent va ser entre Gil Membrado i Adam Raga.

A les dues, la part festiva de la jornada va quedar lleugerament de costat, sent el “mode competició” dels quatre pilots el que va destacar amb molta intensitat. I és que quan es tracta de competir, en pilots d’aquest calibre no hi ha festa que valgui. Competir és competir, sempre! De fet, tant va ser així que a banda dels quatre protagonistes, la resta de companys van gaudir dels enfrontaments i de totes les maniobres, tant o més que els mateixos pilots.  

———

Per a més notícies en l’àmbit de l’esport internacional de món del motor amb participació andorrana, feu clic en aquest enllaç directe. Si ho preferiu, també podeu accedir-hi des del menú superior del blog.

Info/fotos: Fotoesport