,

Dissabte vinent arriba el darrer ‘round’ de les AndbankGSeries

Les AndbankGSeries 2024 disputaran demà passat (dissabte 17 de febrer) el darrer meeting d’aquesta edició 2024.

A part de Side by Side, categoria en la què Jose Roger ho té tot a favor per aconseguir el que seria seu tercer títol consecutiu, a les disciplines  Clio ICE Trophy (2RM) i ICE Gladiators, les posicions de podi estan encara obertes. Per tant, la darrera convocatòria viurà una jornada amb molta emoció fins al final d’aquesta darrera cursa en aquestes dues categories.

Imatge d’arxiu dels Clio Ice Trophy

Una setmana més, la primera incògnita a desvetllar serà el disseny del traçat, així com l’estat de la pista, malauradament complicat a causa de les altes temperatures i de la falta de precipitacions. I és que la meteorologia continua sent la gran preocupació dels organitzadors del meeting, com qui diu, des de bon començament, doncs aquest hivern està resultant molt calorós.

Amb el triomf de cara!

Un any més Jose Roger s’està mostrant imbatible en aquesta edició de les AndbankGSeries. A la G3 de dissabte passat el pilot va assolir un nou triomf, és a dir,  porta tres de tres, fet que li ha suposat guanyar 120 punts, la màxima puntuació.
A la G4, Jesus Cucharrera, company d’equip i amb qui comparteix el volant del Canam #1, és l´únic pilot que té opcions d’arrabassar-li el triomf.  En tot cas, a Roger només li falten 8 punts per ser campió, és a dir, amb una quarta posició a la mànega de qualificació ja tindria assegurat el triomf.

Tot obert a la Clio ICE Trophy

La incertesa de qui serà el guanyador entre els pilots de la modalitat de dues rodes motrius copçarà indubtablement l’atenció dels aficionats que es donin cita al circuit, doncs tot està molt obert.

A priori, Yannick Francisci i Antonio Otero, ambdós empatats a 94 punts, així com Charlie Fread amb 90, són els favorits per estar al podi final. Tot i això, el pilot turc Vollkan Isik també podria ser una seriosa amenaça. Amb 70 punts, el seu desavantatge és considerable, però el veterà pilot turc ha demostrat amb escreix que pilotar sobre gel se li dóna molt i molt bé.

4 aspirants pels ICE Gladiators

Quatre pilots, tan sols separats per 10 punts, fan que com en el cas dels Clio, tot quedi pendent d’aquesta darrera convocatòria del certament.

L’arribada de Tito Rabat en aquesta edició dels ICE Gladiators va originar un canvi radical en el desenvolupament de les diferents carreres. Amb un ritme molt superior a la resta, on només Marc Font li ha pogut fer front, Rabat es presenta a les dues darreres curses del campionat amb moltes opcions d’aconseguir el títol. En tot cas, com dèiem, els cronos estan molt ajustats, així que en realitat, caldrà veure com acaba tot dissabte..

Diferències mínimes

A falta d’aquest darrer meeting, el podi està format pels germans España, Xavi i Cristian i per Maxime Emery, tan sols separats per 7 punts. El possible retorn de Marc Font serà sens dubte un al·licient més per al tancament dels ICE Gladiators 2024.

Ja ho sabeu. Si dissabte voleu gaudir d’aquestes curses tan emocionants i veure en persona qui acaba fent-se amb el triomf final d’aquesta nova edició, acosteu-vos al Circuit Andorra – Pas de la Casa. Us assegurem que ho gaudireu d’allò més.

Per a més notícies en l’àmbit de l’esport nacional de món del motor, feu clic aquí. També podeu accedir tradicionalment des del menú superior del blog.

Info original/fotos: Fotoesport