,

Problemes tècnics en el kart limiten a Cachafeiro a la IAME Winter Cup

Ahir diumenge 4 de febrer el pilot del Principat Tony Cachafeiro va completar la IAME Winter Cup, prova que va disputar-se a la Comunitat Valenciana, situant-se a la 19a posició final.

Destacar que l’andorrà va tenir problemes tècnics en el kart des del mateix divendres i això va acabar limitant la seva actuació a la prova de diumenge, doncs tot i els esforços, l’equip no va poder solventar la manca de rendiment de la montura de l’andorrà.

Un treballat Top20

Malauradament per a Cachafeiro, malgrat les bones sensacions viscudes dimecres i dijous, divendres el kart va començar a fallar. Tot i l’esforç dels d’MDC Racing per solventar el problema, la situació no es va poder resoldre i Cachafeiro va haver de sortir diumenge amb el kart amb menys rendiment de l’habitual.

Tal i com ens comentava el jove pilot un cop acabat el meeting, ”hi ha vegades que incomprensiblement el kart no funciona com hauria de fer-ho, però bé, són coses que poden passar i s’han d’assumir”.

Tot i aquests handicap, Cachafeiro va concloure la prova al Top20, un resultat molt millor del que estava previst, donada la situació.

Next Stop: Zuera

De fet, més enllà de situar-se al Top20, Cachafeiro va acabar sent el pilot millor classificat de l’equip a la seva categoria. I és que malgrat la falta de rendiment del kart, l’andorrà va poder defensar la 19a posició final obtinguda seguint una estratègia basada en una bona defensa de la posició davant dels 53 pilots que completaven la graella.

La propera prova per a Cachafeiro serà la primera ronda de les IAME Euro Series, prova que tindrà lloc a Zuera, Saragossa, l’últim cap de setmana de febrer.