XEV Yoyo, un quadricicle apte per conduir-lo amb el permís B

Donat que es tracta d’un quadricicle, és a dir, un vehicle apte per poder conduir-lo amb el permís de conduir B, un detall que a molts pares els suposarà una solució a l’hora de motoritzar als seus fills adolescents i introduir-los a la conducció descartant els ciclomotors, us presentem el XEV Yoyo.

Aquest vehicle pensat per circular per la ciutat, a més d’arribar amb una imatge que no deixa indiferent, inclou un equipament sorprenent, dues places molt ben resoltes i 180 litres de maleter.

Fa 2,53 metres de llarg, 1,50 d’ample i 1,56 d’alt i té una distància entre eixos de 1,68 metres. Quant al pes, la balança (bateries incloses) es queda en 522 quilos.

El cotxe porta tres bateries extraïbles de 24 kg cadascuna. Es poden extreure des de la part baixa posterior del maleter a la zona de la matrícula. Són unes bateries de liti amb 10,3 kWh de capacitat total que ofereixen uns 150 quilòmetres d’autonomia.

Aquesta distància és més que suficient per als trajectes habituals de la majoria de persones a l’hora de desplaçar-se per la ciutat i més encara si es tracta d’estudiants que el que necessiten bàsicament és un vehicle per a anar al col·legi, o per a desplaçar-se en els seus dies de festa pels voltants o entre parròquies, és a dir, el mateix tipus de mapes que fan anant en ciclomotor.

Tractant-se de bateries extraïbles, es poden recarregar a casa. Tot i així, també es poden carregar en una estació de càrrega pública o al garatge de casa, fent servir el cable que inclou el cotxe.

Amb un motor elèctric de 15 kW (20 CV) de potència i 32 Nm de par màxim, el XEV Yoyo pot arribar a 90 km/h de velocitat màxima en pla.

A nivell de seguretat, destacar que està construït sobre un xassís d’acer reforçat i a prova d’impactes laterals i frontals i contra bolcades, gràcies a unes barres d’acer. La resta, és a dir, el revestiment, està imprès en 3D amb materials plàstics. Precisament per estar imprès en 3D, el vehicle pot personalitzar-se gairebé del tot. Es pot triar entre 9 combinacions de colors per a l’exterior, jugant amb els colors de les motllures interiors, en funció del color exterior.

Quant a equipament, un altre detall sorprenent, el XEV Yoyo inclou: obertura i arrencada sense clau, llums diürnes LED, pantalla multifunció de 7 polzades, connexió al mòbil via Bluetooth, 3 Ports USB, sostre panoràmic en dues seccions, aire condicionat, alçavidres elèctrics, cables de càrrega domèstica i de càrrega pública i les 3 bateries.

En termes de seguretat, el vehicle inclou de sèrie l’ABS, avís de cinturó de seguretat, l’habitacle reforçat contra impactes laterals i frontals i les barres d’acer de protecció antibolcada.

Des de Seuwagen, a mes de tenir-lo a la venda, ens van comentar que l’ofereixen seguint una modalitat de subscripció o de rènting per mitjà d’unes mensualitats. Així que si us sembla una bona opció, sigui per a vosaltres o per als vostres fills, acabeu d’informar-vos de les condicions exactes al centre multimarca que tenen en l’Av. Tarragona. Podeu concertar un visita trucant-los al 864449.