YAMAHA MT-10 TOURER EDITION

 

La nova Yamaha MT-10 Tourer Edition es presenta des d’aquesta primavera com la versió més rutera de l’MT10, la coneguda gamma de models naked derivades d’un altre monstre “made in Japan”, la YZF-R1.

Aquesta nova entrega de naturalesa “Touring” està orientada principalment per als que busquen una moto naked de gran cilindrada (1000 CC) amb el mateix comportament excitant i esportiu de les MT ja conegudes, però en aquest cas, molt mes versàtil, còmoda i funcional que les seves germanes. Una moto ideal per poder fer viatges llargs amb total comoditat.

Gràcies a una sèrie d’accessoris disponibles per a l’ocasió, aquesta intenció queda encara més clara. En aquest sentit, la nova MT10 Tourer inclou un paquet de components molt complet, entre els quals destaquen un suport per col·locar-hi el GPS, en el que podrem acoblar (a part) el navegador TomTom Rider 410, disponible pràcticament a meitat del seu preu si l’adquirim amb aquest nodrit paquet que ofereixen.

Frontal lateral izquierdo de la MT10 Tourer

També s’hi inclouen les dues maletes flexibles posteriors, uns protectors per als punys, un parabrisa alt de disseny esportiu, un seient molt més confortable i un tub d’escapament Akrapovic específic, encara que d’aquest últim component, les unitats són limitades, per la qual cosa si no us doneu pressa, possiblement ja no estigui disponible. Aquest paquet suposarà en el seu conjunt un estalvi important respecte del preu de cada accessori per separat, així que si teniu en ment adquirir aquest nou model, us suggerim que aprofiteu la promoció. Us estalviareu un munt de diners.

  1. Altres components que inclou aquesta nova Tourer de la família MT són:
    El sistema YCC-T amb accelerador per circuit integrat
    El Yamaha D-MODE
    El sistema de control de tracció desconectable amb tres nivells
    L’embragatge assistit antirrebot (A&S)
    El control de creuer
    Un complet i atractiu panell LCD d’instruments multifunció
    Un potent i esportiu far amb doble LED
    Els intermitents, la llum de matrícula i la de posició també en LED

El motor, tenint en compte la moto de la que prové, ja és un gran conegut, donat el seu excel·lent rendiment, prestacions i fiabilitat. Però per si no el coneixeu encara, us donem la informació del mateix de nou.
Es tracta d’un motor DOHC de 4 temps i 4 vàlvules, amb 998 CC i 160 CV de potència ( a 11.500 rpm). Està refrigerat per líquid, i la seva relació de compressió és de 12:1

La veritat és que les sigles MT comencen a ser les dues lletres mes conegudes de Yamaha. A la vista està el creixement d’aquesta gamma de motos en aquests dos últims anys.
Ara, amb aquesta versió, completen amb un altre “excel·lent” la seva oferta de models, on les MT, són, com dèiem, les grans abanderades de la marca, amb un total de vendes en constant creixement i un nivell de satisfacció dels usuaris també de 10 sobre 10.

Si voleu saber mes, dirigir-vos a Moto Retro, el concessionari oficial Yamaha per Andorra. Els trobareu a l’alçada de la rotonda el Sant Eloi, baixant cap a la frontera del Riu Runner. Concretament a la Baixada del Riu d’Aubinyà s/n.
Tel. 841000

Fotos: Yamaha.motor.eu