,

Cachafeiro torna a brillar al Campionat andalús de Kàrting de Campillos

Després de tornar a guanyar la primera carrera i de no guanyar la segona per la mínima, ja és la tercera vegada en el que portem d’any que Tony Cachafeiro, el jove pilot del Principat, es puja al més alt del podi.

Aquests resultats deixen clar que l’andorrà fa bons els pronòstics de que aquest any va camí de fer grans coses.

Doble podi

En aquesta ocasió el doble podi va arribar en una prova del Campionat Andalús de Kàrting (CAK), prova disputada al circuit de Campillos (Màlaga). Precisament és a Campillos on en dues setmanes tindrà lloc la primera ronda del Campionat d’Espanya de Kàrting (CEK).

Després dels dos dies d’entrenaments lliures previs a la carrera, dos dies en els què el del Principat s’anava adaptant ràpidament a un circuit que sempre li ha generat un gran respecte, doncs l’any 2021, el dia del seu debut com a pilot de competició, va patir un greu accident -en parlem a l’entrevista “Tony Cachafeiro: una promesa del kàrting amb molt a dir!”, ahir diumenge arribava l’hora de la veritat.

Una 1a cursa impecable

El tercer lloc assolit a classificació va situar Cachafeiro en una bona posició per poder lluitar per la victòria a Campillos, quelcom que l’andorrà va aconseguir després d’imposar-se de manera incontestable amb més d’un segon de diferència respecte del seu immediat perseguidor. De fet, tant bon punt va arrencar la carrera en Tony va llençar-se a l’atac per desfer-se dels dos pilots que tenia al davant, cosa que va aconseguir ràpidament. A partir d’això l’andorrà va saber imposar el seu ritme al llarg de tota la cursa fins creuar la línia de meta i fer-se amb el primer trofeu del dia. Això sí, tal i com va manifestar moments abans de la segona carrera “això encara no s’ha acabat, cal que fem un bon paper a la segona carrera

A 75 mil·lesimes del 1r lloc

Arribada la segona carrera, el del Principat va poder defensar la primera posició durant sis de les deu voltes que formen la cursa. Va ser en el transcurs de la setena volta al circuit quan aprofitant el rebuf l’immediat perseguidor de Cachafeiro va aconseguir avançar-lo. A partir d’aquell avançament, Cahafeiro va estar lluitant entre la segona i la primera posició, conscient que podia acabar el cap de setmana amb una doble victòria.

Finalment l’andorrà va cedir per 75 mil·lèsimes la primera posició, no sense controvèrsia, doncs justa al creuar la línia de meta un rival va colpejar-lo traient-lo fora.Inexplicablement aquesta acció va quedar sense càstig.

Tot i l’incident de meta, Tony Cachafeiro va marxar ahir d’Andalusia molt reforçat, doncs la victòria i el segon lloc assolits a Campillos tornen a evidenciar que aquest any serà un gran rival de cara a l’Espanyol de kàrting

Declaracions del pilot

Just abans de marxar del meeting andalús , el jove Cachafeiro ens comentava que “estic molt content per haver aconseguit una altra victòria i quasi bé haver assolit la segona. Marxem de Màlaga amb bones sensacions quan ja només falten dues setmanes perquè comenci el Campionat d’Espanya. Ara toca seguir entrenant de cara a la que serà la meva darrera temporada a la categoria ‘Mini'”

Per a més notícies en l’àmbit de l’esport internacional de món del motor amb participació andorrana, feu clic en aquest enllaç directe. Si ho preferiu, també podeu accedir-hi des del menú superior del blog.