,

Cardelús es perdrà l’estrena de la Copa del Món de MotoE

Una inoportuna lesió a la mà esquerra impedirà que Xavi Cardelús pugui estar a la graella de sortida de la primera prova del Campionat del Món de MotoE 2022, prova que tindrà lloc aquest cap de setmana al circuit de Jerez, en el marc del Gran Premi d’Espanya de Motociclisme.

El pilot va lesionar-se en la segona jornada de test de Moto2 a Estoril, després de patir una caiguda. A conseqüència de l’accident l’andorrà va fracturar-se la mà esquerra. 

És així que Cardelús s’ha vist obligat a prendre la decisió de no participar en la primera cita de la temporada del mundial de motos elèctriques d’aquest cap de setmana.

El que era un principi de temporada ideal, amb bones sensacions en els entrenaments previs tant de Moto2 com de MotoE, s’ha estroncat amb aquesta fractura. No em queda més remei que renunciar a la primera prova de l’any de la Copa del Món de MotoE d’aquest cap de setmana. És una llàstima perquè tenia posades moltes esperances en aquesta cursa, ja que els dos tests de pretemporada que vàrem fer allà van anar molt bé. El Doctor Xavier Mir m’ha fet una revisió de la lesió i m’ha comentat que cal tenir la zona immobilitzada, així que toca tenir paciència

———

Per a més notícies en l’àmbit de l’esport internacional de món del motor, feu clic en aquest enllaç directe. Si ho preferiu, també podeu accedir des del menú superior del blog.