,

La temporada de MotoE s’acabarà aquest cap de setmana a Misano

Xavi Cardelús disputarà aquest proper cap de setmana al circuit de Misano, les dues últimes curses de la temporada de la Copa del Món Enel de MotoE.

El pilot de l’Avintia Esponsorama Racing arriba en un bon moment de forma a la darrera cita del Mundial de motos elèctriques. En aquest sentit, cal recordar que tot i no haver pogut participar en diverses proves a causa de les lesions, un cop va tornar a competir fa dues setmanes a Àustria, l’andorrà va acabar 6è en la segona cursa, el seu millor resultat en aquest campionat.

Un circuit amb bons records

El circuit on competirà aquest proper dissabte i diumenge és l’escenari on l’any passat va acabar 8è, la seva millor actuació.

L’andorrà planteja així aquesta última cursa de la temporada de MotoE:

“Aquest cap de setmana tancarem la temporada de la Copa del Món de MotoE. Espero fer-ho amb dos bons resultats en les curses que disputarem dissabte i diumenge”

“Fa poc més d’un setmana ja vaig poder demostrar al Red Bull Ring, que cal comptar amb mi a l’hora de parlar dels candidats a ocupar els cinc o sis primers llocs de cada cursa. Sense l’incident de dissabte hauria pogut fer un altre Top6 o Top5”

“Tant el meu estat de forma, com el treball que ha fet l’equip amb la moto malgrat les meves absències a causa de la lesió, ens han situat en una molt bona posició per afrontar aquest darrer assalt de l’any, aspirant a fer-ho molt bé”

Respecte del circuit, Cardelús comentaque el circuit de Misano és un traçat que m’agrada força, tal i com va quedar palès l’any passat amb el vuitè lloc obtingut. En definitiva, estic convençut que ens espera un gran cap de setmana, o si més no, treballarem al màxim perquè ho sigui”.

Com és habitual en les proves del MotoE, divendres quedaran definides les posicions de la graella de sortida. Dissabte tindrà lloc la primera cursa i diumenge la segona.

———

Per a més notícies en l’àmbit de l’esport internacional de món del motor, feu clic en aquest enllaç directe. Si ho preferiu, també podeu accedir-hi des del menú superior del blog.