,

CRISTIAN ESPAÑA HA GUANYAT PER QUARTA VEGADA L’ENDUCROSS D’ANDORRA

Cristian España a guanyat per quarta vegada l’Enducross d’Andorra.

Avui (diumenge 4 de novembre) el pilot a tornat a pujar a la seva GasGas després de moltes setmanes d’inactivitat esportiva a causa de la lesió que va fer-se al canell. Ho ha fet tot just un dia després de comprovar l’estat de la lesió. En aquest sentit, ha volgut provar-se posant-se de nou als comandaments de la seva moto d’enduro en una competició. El resultat no ha pogut ser milllor. El canell ha respòs i s’ha endut el títol.

El pilot ha guanyat per 4a vegada consecutiva

Prova de foc

Amb l’ajuda d’una canellera immobilitzadora, i encara amb dolor i molèsties, España no ha pogut estar-se de fer aquesta prova, tant per fer un test, com per lluitar per revalidar el títol per quarta vegada consecutiva.

Així doncs ha aconseguit disputar aquesta darrera prova del Campionat d’Andorra d’Enducross amb la millor recompensa possible. La victòria.

4art títol

Ha estat un retorn forçat i fins i tot arriscat, però amb gran part de la recuperació feta i trobant-se ja molt millor tant a nivell muscular com de moviments, no ha volgut deixar de lluitar pel títol que ostenta des de fa tres edicions. De no haver participat, no hauria puntuat i possiblement s’hauria hagut de conformar amb la segona posició.

Moral alta

Amb aquesta primera posició en el campionat andorrà, a més de guanyar les dues curses, el pilot a guanyat en moral i en positivisme pel que fa a la lesió que arrossegava. Tot i les molèsties, el canell ha respòs molt bé i això és el més important en realitat. En tot cas, encara té molta recuperació per davant abans d’estar al cent per cent.

El pilot ha dedicat aquest títol a tots els seus esponsors. També a la família i a la gent que li dona suport dia a dia.

Ara toca tornar a boxes. Els reptes esportius que té pel davant necessiten imperativament del millor estat físic possible.

Fotos: TeamCErally