,

DEBUT EXPLOSIU DE FERRÉ AL CATALÀ DE MUNTANYA

Després de proclamar-se campió en CarCross en les Crèdit Andorrà GSeries, Raul Ferré ha disputat la III Pujada Alcover. Aquesta era la 2a prova del Campionat de Catalunya de Muntanya 2019.

El pilot vol donar continuïtat al “tast” que va fer durant la passada temporada en l’especialitat. Va ser un incurssió amb molt bones sensacions, que deixaven entreveure molt de potencial.

Pilot del Programa de l’ACA

I és que Ferré, pilot que compta amb el suport del Programa de Joves de l’Automòbil Club d’Andorra, va confirmar la temporada passada el seu gran nivell, lluitant pel triomf fins a l’últim moment.

En la prova de l’Escuderia TramSport només van poder superar-lo dos excampions catalans de l’especialitat, Francesc Munné i Ramón Plaus. La diferència però va ser de només 1”.

Campionat íntegre

Una vegada completada la seva actuació a Alcover, Ferré ens confirmava que seguirà íntegrament el Català de Muntanya.

”Hem començat de manera esperançadora la temporada. A més de la Pujada a Arinsal, seguirem el campionat complet. També farem la tradicional prova de Font Romeu. Així podrè competir amb pilots del certàmen francès de 2a divisió”


Pols frec a frec

Destacar que el Català també li servirà per poder mesurar forces amb els pilots del Campionat d’Espanya.

”Sí. Serà en la Pujada Alp 2500 durant el mes de juliol. Pot ser una bona experiència. Podré valorar les meves possibilitats respecte de rivals que competeixen al CEM habitualment. Competir amb pilots consolidats en els diferents campionats de l’especialitat és la millor manera d’aprendre”

De moment el repte més immediat és la XXI Pujada Callús – St. Mateu, 3a cita del Campionat de Catalunya. Es disputarà els dies 13i 14 d0’abril a la localitat de Callús com a centre neuràlgic de la prova.

Font: Francesc Pino