,

EL RICARDO TORMO COMPLICA LES COSES A AMÀLIA VINYES

A diferència del viscut en les darreres dues proves, aquest passat cap de setmana la sort no va acompanyar a Amàlia Vinyes.

Després de les seves bones actuacions a Navarra i Motorland Aragó, aquesta  tercera cita al Circuit Ricardo Tormo de la Comunitat Valenciana va ser complicada per a la pilot andorrana, que va tancar la seva participació amb una 6a i una 8a  plaça.

Després d’aconseguir el cinquè millor crono en els entrenaments oficials, el seu temps va ser invalidat per haver sobrepassat els límits de pista. En conseqüència va  ser relegada a les posicions de cua.

Bandera vermella

Després, -ja en la primera cursa-  quan rodava 4a i amb un còmode avantatge, una inoportuna bandera vermella va trencar amb les opcions de poder acabar al capdavant.  I és que a causa d’aquesta bandera es va donar una nova sortida que va reunir tot el grup. Aquesta fet la va fer acabar en la vuitena posició.

Diumenge, els pneumàtics

Diumenge, la pilot va tenir problemes amb els pneumàtics i no va poder arribar més enllà de la sisena plaça.

Per a l’Amàlia, “la bona notícia és que, almenys, hem aconseguit agafar punts. No es pot dir que hagi estat un bon cap de setmana. Està clar però, que en un certamen tan competitiu i amb tants quilòmetres, no sempre es pot estar en el més alt del podi.

Tenim l’estiu pel davant per seguir posant-me a punt físicament i per pensar de cara al final de temporada, que serà clau”

La propera cita del Campionat d’Espanya de Resistència tindrà lloc al Circuit del Jarama, a Madrid, els dies 12 i 13 d’octubre.

 

Font Original: E.Domingo