, ,

TOYOTA GR SUPRA: RETORN ESPERAT

Ja sabíem que estava al caure, però veure’l en viu i en directe a l’Automobile Barcelona va ser molt impactant. Ens referim al nou Toyota GR, l’emblemàtic esportiu dels japonesos que va tornar a aparèixer oficialment a la capital catalana.

Protagonista inevitable

A més de ser dels models més visitats de l’estand dels de Toyota, la marca va aprofitar la cita de la ciutat comptal per anunciar el lineal de preus definitius.

En aquest sentit, aquí a Andorra el preu del model base és de 58.150 euros. L’altre acabat, d’edició limitada, no arriba als 62 mil.

Un cop acabat l’Automobile Barcelona, la seva comercialització s’ha posat definitivament en marxa.

Dos acabats

Entre els dos acabats no hi ha moltes opcions a l’hora de fer la configuració. Són el que són i porten l’equipament que porten, deixant els opcionals reduïts a una llista molt curta. Però no us amoïneu, no és per res més que pel fet que de sèrie està quasi tot inclós en ambdós acabats.

Però la diferència entre els dos acabats està bàsicament centrada en la personalització exhaustiva que inclou el sèrie limitada.

Replet de sèrie

I és que tant a nivell de connectivitat, confort, seguretat o tecnologia, el nou GR Supra va farcit . Per fer-vos una idea -la llista val l’esforç caligràfic- us detallem tot seguit el que trobareu si us decidiu per comprar-vos-el:

Seients davanters esportius calefactables i elèctrics, ajustament d’altura i lumbar,  seient del conductor amb memòria, càmera de visió posterior amb guia d’aparcament, clima bizona, motlures interiors de fibra de carboni, tapisseria d’alcàntara, lleves de canvi al volant, llandes d’aliatge el dos tonalitats de 19 polzades, fars «Full LED», retrovisors exteriors electrocromàtics, calefactats, ajustables i plegables elèctricament, sistema Toyota Safety Sense+, tots els coixins de seguretat de la indùstria, sistema d’alerta precolisió, avisador de frenada d’emergència «EBS», bloqueig diferencial posterior actiu esportiu i suspensió variable adaptativa «AVS», sistema de direcció amb relació «VGRS»

Sistema de trucada d’emergència «eCall», navegador i pantalla multimèdia de 8,8 polzades, pantalla TFT (conductor) de 8,8 polzades, equip de ràdio «GR Supra Connect» amb 10 altaveus, connexió USB i Bluetooth amb funció àudio (streaming), i un paquet de serveis connectats multimèdia «Toyota GR Supra Connect».

Mecànica soberbia

En l’apartat mecànic el nou GR Supra incorpora un motor de gasolina 3.0 litres amb 340 CV i 500 Nm de parell màxim.

Va associat a una caixa del canvi automàtica de vuit velocitats. Com a bon esportiu el nou GR Supra ha estat concebut per gaudir pilotant-lo, per tant, no podia ser altra cosa que un tracció posterior.  

Gràcies a tot plegat, l’esportiu japonés accelera de 0 a 100 km/h en 4,3 segons i pot assolir una velocitat màxima de 250 km/h.

El consum mitjà és d’entre 7,1 i 8,2 litres als 100 quilòmetres i les emissions són de 162 / 187 g/km (segons el cicle WLTP).

Ja disponible

Les comandes están obertes així que si esteu interessats, adreceu-vos a Toyota Motors i acabeu de conèixer tot el referent en aquesta nova entrega de l’icònic Supra de Toyota. Els trobareu a l’Av. Fiter i Rossell num. 4. Tel 814481


 

Fotos: Toyota-Europe