,

GRAN RETORN D’AMÀLIA VINYES A LA COMPETICIÓ

Amàlia Vinyes, als comandaments d’un Cupra TCR, va disputar el passat cap de setmana la primera cita de la temporada del Campionat d’Espanya de Resistència. La cita va tenir lloc al Circuit de Navarra.

Per a la pilot patrocinada per SEAT Europ-Auto i Rebeld,  aquesta cursa suposava el seu retorn a la competició, esprés d’un temps allunyada a causa del seu embaràs.

Aquest llarg parèntesi però, no ha estat cap impediment per a la pilot, doncs va exhibir un excel·lent pilotatge en ambdues curses.

I és que l’andorrana va endur-se la victòria en la primera carrera i va fer sisena en la segona.

Vists els resultats obtinguts, les sensacions després d’aquest llarg temps d’inactivitat no han pogut ser més positives.

En la primera cursa, sortint des de la vuitena posició, la pilot va protagonitzar una  espectacular remuntada que la va conduir fins a la victòria.

En la segona,  tot i el handicap d’haver guanyat en la primera cursa, Vinyes va acabar en una meritòria sisena posició. Aquests resultats li han donat uns punts molt valuosos de cara a la lluita pel títol.

Tal i com comentava la pilot “les sensacions a bord del Cupra TCR han estat excel·lents i no he notat en absolut l’aturada de tots aquests mesos.  En la primera cursa he aconseguit remuntar fins aconseguir la victòria. Això demostra que el ritme ha estat excel·lent. Estic realment contenta i amb moltes ganes que arribi la propera cursa”

El Campionat d’Espanya de Resistència es traslladarà al circuit de  Motorland Aragó. Serà el 24 i 25 de maig.

 

Font: Elías Domingo