PROBLEMES MECÀNICS DEIXEN SENSE OPCIONS A AMÀLIA VINYES

En el transcurs del passat cap de setmana va disputar-se en el Circuit de Barcelona-Catalunya l’última cita de la temporada del Campionat d’Espanya de Resistència, dins del qual hi ha el TCR-CER Spain.

La pilot andorrana Amàlia Vinyes arribava a Barcelona amb opcions de convertir-se en guanyadora tant de la Classe 1 del campionat, com del TCR-CER.  No obstant això, problemes mecànics li van impedir poder lluitar pel seu objectiu, al menys parcialment.

I és que la pilot, patrocinada per SEAT Europ-Auto i Rebeld, arribava amb moltes opcions d’endur-se el títol. Ho fèia després d’haver guanyat les carreres de Navarra i d’Alcanyís. No obstant això, problemes amb la bomba de gasolina en el Cupra TCR li van impedir poder entrar més enllà de la setena plaça final.

Tot i així, la pilot va fer-se amb el tercer lloc en la classificació del TCR-Spain.

En paraules de la pilot, acabar la temporada amb problemes mecànics no és la millor manera de finalitzar, però aquestes coses passen”

“Ha estat un any amb moments molt bons, com les victòries de Motorland i de Navarra. Però també ens hem vist molt perjudicats per les punxades sofertes a Madrid o pels problemes amb la bomba de gasolina d’aquest cap de setmana”

“En tot cas estic contenta per l’esforç que he fet al llarg de l’any i perquè he demostrat que després de l’embaràs he seguit molt competitiva en totes les carreres”

Així doncs, la prova de Barcelona ha posat el punt i final a la temporada del CER.

Amàlia Vinyes l’ha tancada amb el tercer lloc final en la classificació del TCR-Spain.