,

MARGOT LLOBERA SEGUEIX A TOPE EN LA 4a ETAPA DEL MERZOUGA

ETAPA 4: MARATÓ 2- BIVOUAC MARATÓ – ERFOUD

Amb la 4 etapa de dijous finalitzava la segona part de l’etapa marató començada dimecres.  Si llavors,  -al marge del contratemps amb el rutòmetre-  Margot Llobera va pilotar còmoda i bé, en aquesta segona part de la marató encara es va sentir millor, tot i les dificultats.

“Hem superat l’etapa marató i estic molt contenta. La veritat és que eren dos dies molt difícils i he pogut amb ells sense moltes dificultats”

Kico Moncada – Kfoto

Tempesta de sorra

Després d’una nit en el desert en la qual una espectacular tempesta de sorra va ser la gran protagonista, de bon matí tocava afrontar la segona part de la marató. Un cop més, l’actuació de la pilot  va ser molt bona.

“He sortit tranquil·la i he rodat sola gairebé tota l’especial. M’ha agradat perquè el recorregut tenia moltíssimes dunes i he anat molt còmoda i amb molta confiança. Ha estat tot un màster en sorra. És impressionant el gas que cal donar per a pujar, però també per a baixar!”  – sentenciava contenta un cp acabada l’etapa

Cansada però imparable

Era una etapa amb més de 200 quilòmetres d’especial. Cansada per haver dormit poc a causa de la tempesta, va ser un dia complicat. Encara i així, una vegada més va saber refer-se de les adversitats que va trobar, arribant a meta sense més problemes.

“En aquesta segona part de la marató he comès petits errors.  Després d’avui, les jornades que hem disputat anteriorment m’han semblat fàcils.  Espero seguir amb aquesta ratxa fins el final.”

“La nota negativa l’he tingut en el quilòmetre 20. En una caiguda he trencat l’aranya de navegació . Ha estat un contratemps seriós perquè em resultava impossible veure el roadbook, que literalment anava penjant de la moto. Al final he parat i he aconseguit reparar-lo amb tones de cinta americana i amb l’ajuda d’un grup d’afeccionats”

A només 1 etapa

Ja només manca d’una etapa per a acabar el ral·li Margot. Així que ànims! Que tot segueixi com fins ara.

T’esperem tots  -virtualment-  a l’altre costa de la línia d’arribada.

GASSSS