,

MARGOT COMENÇA AMB BONES SENSACIONS EL MERZOUGA

El 31 de març, dia que arrencava el Merzouga Rally Margot Llobera va concloure a molt bones sensacions l’etapa pròleg.  I és que la pilot va gaudir d’allò més d’aquest primer grapat de quilòmetres de posada en situació.

Era el primer dia de carrera. Sens dubte una jornada molt especial per a la Margot.

La primera presa de contacte es va presentar molt atrafegada. Començava amb les pertinents verificacions administratives i tècniques que donaven llum verda a la jove piloto per prendre la sortida.

ETAPA PRÒLEG: ERFOUD – ERFOUD

ENLLAÇ A: 37,97 KM / SS: 1,85 KM

La tarda començava amb un recorregut de pràctica que l’organitzador proposava als riders per a adaptar-se a la navegació i als elements.

Després tocaria disputar una breu pròleg amb tot just dos quilòmetres de recorregut. Aquest pròleg serviria per definir l’ordre de sortida de la primera etapa de l’endemà. 

5 dies de sorra pel davant

Aquest primer dia d’adaptació ja va deixar ben clar a tots que en el Merzouga trobaran sorra els cinc dies. 

Un cop complert el calendari del dia, podem dir que la pilot andorrana no ha pogut començar amb millor peu.  Diem això perquè estava més il·lusionada que mai davant del repte que té pel davant.

Contenta i amb ganes

Margot Llobera es manifestava “molt contenta d’haver començat la carrera. Per a mi estar aquí és un somni. Avui hem tingut uns 40km de “free practice” on l’organització ens havia preparat un recorregut per prendre-li el pols a la prova. Hem trobat de tot: pistes molt humides, tolls, roderes, dunes petites i grans… He sortit molt còmoda i concentrada, encara que un ramat de cabres se m’ha creuat als 100m de sortir i m’ha entrat el riure.  Després d’aquest moment còmic, he navegat perfectament i amb confiança, sobretot en veure que alguns companys es desviaven de la ruta correcta.  Després hem disputat els dos quilòmetres de pròleg cronometrat. Però bé, he arrencat molt centrada i seguint els rumbs sense problema”

“Demà comencem la carrera de debò. Avui he agafat confiança. Segur que ho gaudiré al màxim.” – declarava la pilot al final del dia.

Dit tot això, tocava atendre la moto, parlar amb l’equip, recuperar forces i  descansar. Perquè el més dur començava en poques hores.

Sort Margot!