,

1a POSICIÓ DE MARGOT LLOBERA AL 1000 DUNES

Margot Llobera ha acabat de la millor manera possible el Ral·li 1000 Dunes. La pilot andorrana ha acabat en la 1a posició de la seva categoria.

Ral·li dur

Després d’una setmana duríssima, avui tenia lloc la darrera etapa d’aquest exigent ral·li.  Amb 80 quilometres localitzats entre Almeria i el Castell de Ferro, més 160 quilòmetres corresponents a l’etapa d’enllaç fins a Granada, la pilot a creuat la línia de meta de la millor manera possible.

Llobera acaba 1a en fèmines

Foto: Action Graphers

Aquest ha estat un ral·li molt dur. La pilot -com ja havia previst- s’ha vist en molts moments i situacions complicades. Tal com dèia abans de començar la competició, serien situacions que a més de complicades, les hauria de viure totalment sola, un fet que complica molt fins el més mínim problema.

Preparada

Sigui com sigui, l’intens entrenament a què s’està sotmetent comença a donar els seus fruits. Ni la solitud, o la navegació, ja no són obstacles insuperables per a la jove pilot.

Fins i tot moments  com els viscuts en la 3a o la 4a etapa en termes de navegació, o la lesió muscular al coll que va obligar-la a acabar l’etapa pilotant a remolc i sense quasi poder articular el coll, els ha superat sense la més mínima mostra de feblesa.

Com diu ella, aquestes són coses relativament normals en competicions d’aquesta natura i no pots fer-te enrere.

Intens treball

Sigui com sigui, al final ha arribat la recompensa amb aquest primer lloc en fèmines. És indubtablement  un resultat fantàstic i del tot merescut.

“Aquest resultat no és altra cosa que  el fruit de l’esforç i de l’entrenament estricte que estic fent des de fa més de tres anys. Tot amb l’objectiu de poder disputar amb garanties l’edició de 2020 del Dakar”

La recompensa

La pilot es mostrava molt agraïda i contenta a les xarxes socials

“Feliç de la meva primera posició en fèmines. Més feliç encara de poder compartir i aprendre dia a dia amb Rosa Romero Font! També vull felicitar a l’organització per aquesta carrera tan dura i espectacular! He après moltíssim en molts aspectes! Gràcies!

El que està clar és que aquest resultant és mostra evident que la pilot està fent les coses bé. Encara té marge per seguir preparant-se però està clar que tot apunta allà on ella està enfocada, el Dakar. 

Felicitats Margot