,

MARGOT LLOBERA ACABA EL MERZOUGA, APROPANT-SE DEFINITIVAMENT AL DAKAR

En aquesta darrera crònica corresponent a la 5a Etapa del Merzouga Rally, quasi que ja no cal dir gairebé res més que Margot Llobera ho ha fet!

La jove pilot ha aconseguit acabar, tal i com tots esperàven, el seu primer Merzouga Rally.

Ha estat dur. Amb situacions de tota mena, però ella no solament les ha superat, les ha gaudit totes amb aquesta intensitat que tant la caracteritzen.

Més aprop del seu somni

I és que acabar el Merzouga apropa definitivament a la pilot al seu gran objectiu: el Dakar 2020, un somni que té en ment des de fa molts anys i que poc a poc va agafant la consistència necessària per esdevenir realitat. Per això, la pilot no podia estar més satisfeta, un cop creuava la meta marroquina.

Ja més tranquil·la, la pilot comentava:

“Ho hem aconseguit! Cinquena etapa superada i objectiu complert! Estic un pas més aprop del Dakar. No podria estar més contenta. Ha estat una experiència extraordinària. Hem sofert, però ens hem divertit. També hem conegut a gent excepcional i hem pogut gaudir d’un paisatge únic. Per tot això, gràcies”

”Gràcies al Pedrega Team pel seu excel·lent treball. També als esponsors. A tota la gent pels missatges d’ànim i a tota la meva família pel suport, a @victorv_és pel seu excel·lent treball i al Miguel per tot el que m’han ensenyat. Sense vosaltres no hauria pogut aconseguir”

La questió és que ja està. Prou pressió. Tocar gaudir d’aquesta tercera posició obtinguda en la categoria de fèmines, però sobretot de que ja té via lliure per part de l’ASO de cara al  Dakar! Per tant, objectiu complert i amb nota!

Les nostres felicitaciones Margot.

Ara, a descansar.