,

Trobada Internacional Volkswagen Aircooled

Entre furgonetes i turismes, a quin més espectacular, aquest cap de setmana s’han donat cita al Principat gairebe un centenar de vehicles Volkswagen en la que és la primera Trobada Internacional Volkswagen Aircooled.

Tot i ser la primera edició, l’esdeveniment ha tingut aquesta excel·lent inscripció gràcies a la capacitat organitzativa de l’Associació Andorrana de Vehicles Antics (AAVA).

Autèntiques joies

La concentració inclou unitats d’Andorra, Espanya i França. Entre els cotxes participants, la majoria dels quals són els coneguts com a escarabats.

De fet, entre els vehicles participants hi ha peces que es remunten a mitjans de segle passat. El cert però, és que poc o molt, tant els cotxes com les furgos, aquestes últimes, mítiques com les de cap altra marca, han marcat la història no només de la marca alemanya, sinó de l’automoció en el seu sentit més ampli.

Val a dir que entre els vehicles andorrans s’ha donat cita excepcionalment la que va ser la primera furgoneta ambulància de Bombers d’Andorra.

Parc tancat davant de Govern

L’organització ha establert el parc tancat a l’aparcament d’autobusos que hi ha  davant de Govern, mentre que l’ArtHotel ha estat l’allotjament de la majoria de participants.

Avui, després de completar el registre a l’arribada, la comitiva ha començat les activitats del cap de setmana anant a fer el Coll d’Ordino, amb parada al Roc del Quer inclosa.

El migdia i la tarda ha estat lliure per poder fer compres i activitats privades. 

Sopar i cinema al fresca

A la nit, després de sopar a l’ArtHotel, el programa incloïa al parc tancat una sessió d’autocinema a l’aire lliure, una de les activitats estrella donat el bon temps que regna aquest cap de setmana.

Diumenge ple d’activitats

Demà diumenge està previst que la comitiva visiti el Museu Nacional de l’Automòbil.

Després, un cop feta la desfilada pels principals carrers de Canillo, Encamp, Escaldes Engordany, Andorra la Vella  i Sant Julià de Lòria, el gruix de vehicles anirà cap a La Rabassa, La Peguera i finalment a Os de Civís, on després dinar faran el repartiment de premis amb el que es donarà per acabada la trobada.

Està clar que donat l’èxit d’aquesta primera edició, l’any vinent la Trobada Internacional Volkswagen Aircooled tornarà al Principat.

———

Si voleu accedir a d’altres reportatges, podeu fer-ho des de l’apartat del desplegable que trobareu al menú superior del blog, o directament des d’aquest enllaç.

 

Fotos. Víctor Pinto