,

CARDELÚS: BONES SENSACIONS DE CARA A DEMÀ A SEPANG

Els dos dies previs a la carrera han estat tot un màster per a Cardelús, que ha acabat amb bones sensacions de cara a demà a Sepang. Ens referim al fet d’haver de rodar en un circuit amb les condicions més canviants de tot el circuit del Mundial. 

Temps canviant

I és que el temps, extremadament variable i canviant en qüestió de minuts, ha estat l’assignatura què, volta a volta, a hagut d’aprendre a dominar el pilot des d’ahir divendres. I és que ja des d’ahir, tant matí com a la tarda, l’entrenament a Sepang va deixar la pista en totes les condicions possibles. En aquest context,  no va ser fàcil per a Cardelús adaptar-se en la que va ser la primera jornada d’entrenaments.

El clima és la gran variable a Sepang

“Al matí, rodant amb pneumàtics d’aigua, les sensacions van ser bones. Lògicament, a mida que la pista s’anava secant, vaig cedir terreny pel meu desconeixement de la pista. Tinc molt clars però, els punts on puc millorar i el marge que tinc en cada parcial. Al matí la meva volta ràpida va ser de 2’13.78 i a la tarda ja rodava en 2’12.

Volta a volta

Avui dissabte,  més del mateix. Això sí, amb 24 hores de bagatge “climatològic”,  el pilot poc a poc ha anat agafant-li el pols al tema, afinant cada cop més el seus temps.

A 24 hores de la cursa, Cardelús és manifestava content de com està evolucionant tot plegat. Aquestes són les seves declaracions en finalitzar les classificatòries d’avui dissabte.

“Estic satisfet del treball tant en l’FP3 com en l’entrenament classificatori. Crec que hem evolucionat bé, tant en l’adaptació al circuit com en la possada a punt de la moto. Al matí, amb una sessió inicialment en moll i al final en sec, he rebaixat la meva volta ràpida en dos segons amb un temps de 2’09.97. En l’entrenament classificatori he rebaixat un segon més aquest temps. Crec que encara podria haver millorat els meus temps mirant d’agafar alguna aspiració més,  ja que aquí són molt importants”

Impressionant imatge del pilot a una roda

Diumenge incert

De cara a demà sembla que tornarà a haver-hi tempestes, fet que fa molt difícil poder fer cap previsió del que passarà. En tot cas ja es veurà que passa. Parlem d’un país on el temps canvia en qüestió de minuts.

“Demà hi ha prevista molta pluja. Veurem… Estic preparat per afrontar les condicions que hi hagi”

La cursa s’ha avançat i començarà a les 4:20 del matí (hora peninsular).

Cardelús evoluciona bé a Sepang