,

BON BALANÇ DE CARDELÚS EN EL MOTOE DE MISANO

La segona cursa de Mundial de MotoE d’aquest cap de setmana, prova disputada avui diumenge (20 de setembre) en el circuit de Misano, ha situat a Cardelús en la 10a posició final. Tenint en compte la progressió que ha tingut avui, més el 9è lloc d’ahir, el balanç és molt positiu i mostra que les coses comencen a agafar forma en el seu primer Mundial de MotoE.

En la classificació provisional del Campionat suma 23 punts.

10è LLOC EN LA SEGONA CURSA D’AVUI

8è en la quarta volta

L’andorrà, que sortia per primera vegada des de la tercera filera de la graella gràcies a la novena posició aconseguida en la cursa d’ahir, ha cedit algun lloc al començament. A partir de la segona volta però, l’andorrà ha començat a recuperar posicions fins situar-se en la quarta volta en el 8è a lloc, quan faltaven poc menys de dues voltes pel final. En l’última volta però, s’ha vist superat per dos rivals del mateix grup que lluitaven també per la sisena posició.

Finalment Cardelús ha acabat a 7 segons del guanyador, un segon i escaig menys que en la cursa d’ahir.

14è de la general

En la classificació provisional del Campionat ja suma 23 punts, situant-se en la 14a posició (empatat amb el 13è).

En acabar, el pilot de l’Avintia Esponsorama Racing valorava molt positivament el viscut aquest cap de setmana a Misano.

Next Stop Le Mans

El proper escenari de la Copa del Mon Enel de MotoE serà el circuit francès de Le Mans. Els pilots disputaran dues curses (Dies 10 i 11 d’octubre).

Una setmana abans, Cardelús participarà al circuit de MotorLand. Serà la 5a cita de la temporada del Moto2 European Championship. Els pilots hauran de disputar una cursa dissabte i dues diumenge.

1a CURSA: 9è LLOC

Xavi Cardelús va fer-se ahir (dissabte, 19) amb el 9è lloc al traçat italià de Misano, el mateix circuit on va competir la setmana passada amb menys fortuna.

Bona sortida i bona evolució

Després de fer una bona sortida, Cardelús va anar guanyant posicions dins del grup que lluitava per la setena posició. Quan faltaven 4 voltes estava situat en el 9è lloc, posició amb la que va acabar creuant la línia de meta.

La seva volta ràpida en cursa va ser de 1’43.836.

L’andorrà i la resta de pilots de la categoria de MotoE van viure una jornada poc habitual. Al matí van disputar directament la E-Pole per definir la posició de la graella de sortida.

Del 14è al 8è

Amb un temps de 1’44.251 Cardelús va classificar-se el 14è, un temps que millorava en tres dècimes la seva millor volta de divendres.

Ara mateix (diumenge, 20) està tenint lloc la 2a cursa de la categoria del cap de setmana.

Avui, 2a cursa

L’andorrà sortia des del 9è lloc ja que -com queda dit- el resultat de la cursa d’ahir dissabte servia per a establir les posicions de la graella d’avui diumenge.

Al final de la tarda, arribaran els resultats, mentre tant Cardelús suma 17 punts en la classificació general.