, ,

Tony Cachafeiro acaba la Supernats26 de Las Vegas en 7è lloc, entre 47 pilots

Un cop més, tot i que aquesta vegada a l’altre costat de l’Atlàntic, el jove pilot de kàrting, l’andorrà Tony Cachafeiro, va tornar de destacar tot i que en aquesta ocasió va fer-ho a les Supernats26, la prova internacional de kàrting que va tenir lloc el cap de setmana passat a Las Vegas (USA). La prova va tenir lloc concretament entre dijous i diumenge passat (del 8 al 12 de novembre).

El pilot, que participava a la categoria ‘Micro Swift’, va tornar a fer gala de la seva capacitat d’adaptació, no solament en una pista que era nova per a ell, també en un nou format, un nou país i en gran mesura, davant de nous contrincants, tots ells de primer nivell

El millor pilot europeu!

Ho diem així perquè el jove pilot del Principat va acabar la gran final d’ahir diumenge a la 7a posició, després de d’enfrontar-se amb els 47 millor pilots del món d’aquest disciplina.

Val a dir que les sensacions de Cachafeiro van ser molt positives des dels mateixos entrenaments lliures de dimecres, unes sensacions que van acabar de confirmar-se amb el 9è lloc assolit a la classificació de dijous. A més, aquest lloc va arribar tot i haver patit un toc durant la seva volta. De fet, l’andorrà va situar-se com el millor pilot europeu entre tots els participants!

Una excel·lent 3a màniga

A les dues primeres mànigues de divendres Cachafeiro ja va avançar algunes posicions. Ara bé, dissabte, a la tercera i última màniga és quan va aconseguir acabar en un treballat setè lloc. Precisament, l’andorrà va tornar a fer-se amb aquesta mateixa posició a la gran final de diumenge, on va lluitar pel podi fins a l’últim revolt.

S’ha de dir que la setena posició suposa un gran mèrit pel fet de tractar-se d’una experiència totalment nova i que tot i així, Cachafeiro va acabar per davant de molts pilots locals.

Les declaracions del pilot:

Un cop acabada la prova, l’andorrà comentava que “estic molt content de com ens ha anat tota la setmana. Amb el meu equip hem sabut mantenir un ritme constant que ens ha dut en aquest gran resultat. Vull agrair al meu mecànic Àngel i a l’equip Fusion Motorsport el seu treball i suport durant tota la setmana. Ha estat una experiència increïble poder competir a Las Vegas.”

El proper esdeveniment a l’agenda del pilot arribarà el cap de setmana del 8 al 10 de desembre a València, quan arrencarà la cursa internacional de LeCont, darrer compromís del pilot de cara a la temporada 2023.