,

Albert Llovera canvia el xip i se centra en la disputa del 29è Rally La Nucía

La parella formada per Albert Llovera i Claudi Ribeiro “Leites” tornaran a situar-se al volant del Toyota Yaris per disputar el 29è Ral·li La Nucía – Mediterráneo (dies 2, 3 i 4 de novembre), última prova d’asfalt del calendari de la Toyota Gazoo Iberian Racing Cup 2023.

La prova, organitzada per l’Automòbil Club AIA, també serà vàlida per al Súper-campeonato de España de Rallys (S-CER).

L’espectacular zona esportiva de la Ciutat esportiva Camilo Cano de la localitat alacantina que dóna nom al ral·li,  serà el nucli central de la cursa.   

Primera vegada per a Llovera

El pilot del Grupo La Grajera, que actualment té diverses fronts oberts, centrarà tota la seva atenció aquest cap de setmana en la disputa d’aquesta prova, com dèiem, l’última cita d’asfalt de la temporada. Així s’expressà a LLovera justa abans de marxar cap al meeting:

“Ara mateix estic ansiós per iniciar els reconeixements i sobretot el ral·li. No he disputat mai les especials d’Alacant, encara que per les referències que m’han arribat, sé que són molt dures i requereixen una concentració constant. Amb “Leites” som conscients que els reconeixements seran vitals”.

A part de ser terreny desconegut per al d’Andorra la Vella, tot apunta que les condicions climatològiques seran una dificultat afegida: “Això sembla, la pluja i les baixes temperatures poden provocar més d’un ensurt inesperat. En aquest aspecte poca cosa podem fer. El nostre objectiu és preparar el ral·li tant bé com sigui possible. Després, quan comenci “la festa”, haurem d’adaptar-nos a les condicions que se’ns presentin”.

Està clar que Albert Llovera – Claudi Ribeiro “Leites” tenen un ral·li molt exigent per endavant. Això esdevindrà encara més complicat si finalment es compleixen les previsions meteorològiques anunciades.

Per a més notícies en l’àmbit de l’esport internacional de món del motor amb participació andorrana, feu clic en aquest enllaç directe. Si ho preferiu, també podeu accedir-hi des del menú superior del blog.

 

Info original/fotos: Fotoesport