,

Gerard de la Casa comença amb bon feeling el català de Muntanya

Gerard De la Casa va aconseguir aquest darrer cap de setmana (23 i 24 de març) una meritòria segona posició a la Pujada Alcover, primera prova del calendari del Campionat de la Catalunya de l’especialitat (CCM).

Aquest cap de setmana els membres de l’Escuderia TRAMSport enllestien una nova edició de la prova, la qual va tornar a disputar-se a la carretera que uneix Alcover amb Mont-ral i Prades.
Aquest any però, els termòmetres van fregar els 25º al migdia, obligant als presents a refugiar-se a les nombroses zones de bosc que hi ha a banda i banda de la carretera. I és la sensació era d’estar en ple estiu.

A només 2 segons

L’andorrà, subcampió de la passada edició de certamen català, està decidit a seguir la seva particular lluita amb els Porsche, els quals, tot i que continuen dominant, cada cop veuen com De la Casa se’ls apropa més i més.

És així que als comandaments del seu Ford Fiesta WRX – Baporo Motorsport, el de Gedith Center va marcar un millor crono de 2’18”878, quedant-se a només 2 segons del Porsche 911 GT3 Cup de Jordi Gaig, el guanyador.

El cert és que l’andorrà va protagonitzar un inici de competició (amb tres mànegues d’entrenaments) en una clara progressió ascendent. Tant va ser així que els registres que va marcar feien que optar al triomf fos molt possible. En aquest sentit, destacar que a la tercera mànega d’entrenaments el pilot del Principat va quedar-se a només dues dècimes de Gaig.

Declaracions del pilot

Després de moltes setmanes sense pujar-se al Ford, en Gerard ens va fer aquest comentari un cop finalitzada la cursa: “Tot ha anat bé. Hem estat, crec, més a prop que mai d’en Jordi (Gaig). A la segona pujada però, no hem pogut millorar i això ens ha deixat sense opcions. Ho seguirem intentant. No serà fàcil, però sóc optimista”.

Aquesta temporada el pilot andorrà torna a tenir una agenda molt carregada. En aquest sentit, De la Casa comentava que  “aquest any repetirem els calendaris de l’any passat, tot i que em sembla que aquesta temporada hi ha alguna cursa més que l’any passat. Seguirem els calendaris català i espanyol, a més d’alguna prova d’algun certamen regional que m’agrada i on “sempre em tracten bé”

Next Stop

La Pujada Callús – Sant Mateu de Bages, organitzada pel Moto Club Manresa, serà la propera cita del CCM. La pujada es disputarà el darrer cap de setmana del proper mes d’abril, en concret el diumenge (dia 28).

———

Per a més notícies en l’àmbit de l’esport internacional de món del motor amb participació andorrana, feu clic en aquest enllaç directe. Si ho preferiu, també podeu accedir-hi des del menú superior del blog.