,

Cachafeiro arrenca avui al Campionat d’Espanya de Kàrting

El pilot Tony Cachafeiro comença avui divendres la seva participació al Campionat d’Espanya de Kàrting (CEK). Aquesta serà la primera de les quatre cites d’aquesta edició 2023 de l’especialitat al certamen espanyol.

Cachafeiro arriba al Circuit de Campillos (Màlaga) amb l’objectiu de seguir amb les bones sensacions que ha tingut en les proves que ja porta disputades aquesta temporada a nivell internacional.

Una temporada excitant

Enguany, l’andorrà  -tot i que sempre desborda il·lusió i actitud-  afronta aquesta segona temporada amb les il·lusions renovades. Ho fa després d’haver arribat el passat mes de febrer a la seva primera final internacional, que es diu ràpid!

El cert és que el pilot ha iniciat el 2023 amb molt bon ritme,. Més enllà de la final a la IAME Winer Cup, actualment lidera el Campionat Català i va sisè al valencià.

Recordar que al certamen espanyol Tony Cachafeiro competeix a les ordres de l’equip NM Motorsport de Nerea Martí. L’andorrà segueix comptant amb Ángel Albelda, el seu mecànic, i amb el seu ‘coach’, Alberto Micó.

Calendari del Campionat d’Espanya de Kàrting:

  1. Campillos (Màlaga): Del 31 de març al 2 d’abril de 2023
  2. Xiva (València): Del 26 al 28 de maig de 2023
  3. Motorland (Aragó): Del 23 al 25 de juny de 2023
  4. Zuera (Saragossa): Del 29 de setembre a l’1 d’octubre de 2023

Per a més notícies en l’àmbit de l’esport internacional de món del motor amb participació andorrana, feu clic en aquest enllaç directe. Si ho preferiu, també podeu accedir-hi des del menú superior del blog.