,

EUROPEU DE MOTO2: CARDELÚS LLEST DE CARA A ESTORIL

Moto2 European Championship – Xavi Cardelús disputa aquest cap de setmana (dies 24 i 25) la seva primera competició de l’any a Estoril.

El circuit portuguès acollirà la primera prova del Moto2 European Championship d’una temporada en la qual l’andorrà torna a l’estructura de l’equip Promoracing amb la què va començar la seva trajectòria en aquesta mateixa categoria.

Entre el grup destacat

Cardelús arrenca de la millor forma possible, és a dir, en el grup de favorits de cara al podi. Recordar que l’andorrà va classificar-se en el sisè lloc la temporada passada. El seu millor resultat va ser a Motorland, on va acabar tercer.

El pilot de Promoracing -que combina aquest campionat amb la Copa del Món de MotoE-  ha fet una pretemporada força intensa tant dins com fora dels circuits. Ha combinat la seva preparació física amb les variades jornades de treball, on ha rodat amb montures de tota mena, minimotos i karts inclosos, de manera que està en molt bona forma i en un estat d’ànim superior.

Les declaracions del pilot

Ganes i il·lusió són les sensacions que tinc a l’hora d’afrontar la temporada de l’Europeu de Moto2 que comença aquest cap de setmana a Estoril. Hem fet una bona feina de pretemporada, intensa i molt productiva. Estic a punt per començar a competir en un Campionat en el que el plantejament no és cap altre que el d’estar entre els favorits cursa rere cursa” 

Respecte del circuit, l’andorrà manifestava que ”el circuit d’Estoril és un traçat on sempre m’he sentit força bé i he tingut bones actuacions. Espero que això sigui un punt més al nostre favorHi ha 5 ó 6 pilots que poden estar lluitant per guanyar curses i pujar al podi, però el més important és que estic entre ells. En aquest sentit, la regularitat serà també un factor molt important i un dels objectius”

De dijous a diumenge

Dijous i divendres es disputaran els entrenaments lliures que donaran pas a les  classificatòries de dissabte.

Les dues curses de diumenge estan programades de cara a les 13:00 i les 16:00 (hora d’aquí).

Xavi Cardelús amb el seu company d’equip, Mattia Rato

Per a d’altres notícies dels nostres pilots en l’àmbit esportiu internacional, feu clic en aquest enllaç o accediu des del menú superior del blog.