,

Cardelús acaba 3r. a les dues curses del Moto2 de Motorland

Avui diumenge, després d’haver gaudit d’unes jornades prèvies molt encoratjadores, Xavi Cardelús ha acabat fent-se amb el tercer lloc del podi en les dues curses que s’han disputat al circuit de Motorland, en la penúltima cita de la temporada del Moto2 European Championship. 

Dos començaments oposats

En la primera de les dues curses, el pilot de Promoracing ha començat fent una molt bona sortida que l’ha permés empènyer fins a situar-se segon al llarg de les tres primeres voltes. Més endavant, en la quarta volta ha acabat perdent la posició, quedant-se en la tercera plaça i lluitant per recuperar el segon lloc amb Senna Agius, el seu company d’equip. La situació s’ha mantingut així fins el final.

La segona cursa no ha començat amb la mateixa intensitat que la primera. A causa d’un toc amb un altre pilot en els primers compassos de la carrera, Cardelús ha perdut tres posicions.

El braç li passa factura

Tot i aquest entrebanc inicial, el pilot ha apretat fins a situar-se tercer en la quarta volta, a 2 segons d’Agius. Volta a volta ha anat retallant les diferències per tal de fer-se amb el segon lloc, però quan ja estava a poc menys d’un segon, ha començat a sentir molèsties al braç i ha hagut de desistir.

A causa d’això, l’andorrà finalment ha entrat de nou en el tercer lloc.

Amb els resultats d’avui, Cardelús acumula el seu quart podi de la temporada ocupant el 5è de la general, a 16 punts del quart lloc.

En paraules del pilot

Cardelús valora d’aquesta manera el que ha passat avui a les dues curses que ha disputat al circuit de MotorLand:

Sumar dos podis en un mateix cap de setmana demostra el bon moment de forma en el que estic. Els dos tercers llocs que he aconseguit avui són els resultat del treball fet per tots plegats i ens han de fer estar molt contents”

En referència a les dues carreres Cardelús afegia:

”A la primera cursa he estat amb el meu company d’equip fins el final. M’ha faltat molt poc per poder acabar segon. En la segona cursa tot ha anat diferent. El toc que hem tingut a la sortida ha complicat molt les opcions poder d’acabar segon, tot i que ho he intentat. He remuntat i m’he tornat a posar pressionant el meu company d’equip en la lluita pel segon lloc, però al final he tingut molèsties al braç i he preferit no còrrer riscos i assegurar el tercer lloc.

El Ricardo Tormo, darrera parada 2022

L’última cursa de la temporada del Moto2 European Championship es disputarà el 30 d’Octubre al Circuit Ricardo Tormo de la Comunitat Valenciana.

———

Per a més notícies en l’àmbit de l’esport internacional de món del motor amb participació andorrana, feu clic en aquest enllaç directe. Si ho preferiu, també podeu accedir-hi des del menú superior del blog.