,

Els pilots de l’FMA tanquen la temporada a Cal Rosal

Com passa amb la majoria de competicions en aquestes alçades de l’any, aquest cap de setmana el Campionat d’Espanya de Trial també va arribar al final de la temporada, amb la disputa d’una nova edició del Trial de Cal Rosal.

Gairebé va haver-hi 200 inscrits a la cursa organitzada pel Moto Club Baix Berguedà.

La majoria de zones n’hi hacia un total de 12-  esta a la zona boscosa que hi ha entre les localitats de Cal Rosal i Olvan. Els obstacles a superar van ser catalogats com a relativament fàcils, tot i que la més mínima errada tenia greus conseqüències a la classificació.

Cap de setmana primaveral

A la cursa del Moto Club Baix Berguedà va lluir un temps excel·lent, de fet, segons alguns participants el recorregut els semblava que havia estat plantejat pensant en que hi hauria unes condicions climàtiques adverses. Per aquest motiu, al no ploure les dificultats dels obstacles van ser menys importants.

Alèxia LLadó al tercer graó del podi

Bona representació de l’FMA

Al trial de Cal Rosal van participar un bon nombre de pilot de l’FMA i la gran majoria va situar-se per sota del Top10. De tots ells però, només Alèxia Lladó (Sherco) va fer podi, després de classificar-se en 3r. lloc en la categoria TR3.

Pel que fa a la resta de resultats, Gaudi Vall (Sherco) i Jordi Lestang (Montesa) van assolir el 7è i 12è lloc respectivament en TR2. En TR3, Quim Altes (Sherco) va acabar 8è. En Junior, Jan Gabriel (Beta) va fer 15è i Valentí Cristina (Montesa) 20è. En Juvenil A, Edgar García (Vertigo) va acabar en la 4a posició.

En la categoria de Veterans A,  Jordi Nicolau (Sherco) va fer 7è i Yago Parellada (Beta) 8è.