,

Cardelús reprendrà el Campionat de MotoE aquest proper cap de setmana

Amb motiu de la disputa del Gran Pemi d’Àustria de MotoGP, Xavi Cardelús tornarà a participar en la Copa del Món Enel de MotoE. La prova tindrà lloc aquest cap de setmana al Red Bull Ring.

Caiguda a Mugello

Així doncs, l’andorrà es pujarà de nou a l’Enèrgica elèctrica després de la caiguda que va patir a finals de maig durant els entrenaments classificatoris de la prova de Mugello. Arran d’aquesta caiguda Cardelús va haver de passar pel quiròfan per resoldre les abrasions que es va fer en els dos últims dits del peu dret.

Fins ara el pilot de l’Avintia Esponsorama Ràcing només ha pogut participar a la cita francesa del Campionat i sumar a Le Mans els 7 punts que té actualment.

A partir d’això, ja no va poder competir a Jerez. I és que tant la lesió a la mà, més la de la caiguda a Mugello, van impedir-li poder disputar les curses d’Itàlia i les d’Assen.

Retorn al Moto-E a Àustria,

Passat aquest temps, Cardelús afronta la tornada a la competició del Moto-E molt motivat. Així ens ho comentava:

Tinc moltes ganes de tornar a pujar a la moto elèctrica després de tant de temps. Vull demostrar la meva competitivitat en aquesta categoria en un any en el què fins ara m’ha perseguit la mala sort amb caigudes i lesions. Per aquest motiu m’he perdut 6 de les 8 curses que s’han disputat fins ara i tinc moltes ganes de disputar les que queden, començant per les dues previstes per a aquest cap de setmana a Àustria

Pel que fa a la seva preparación, el pilot afegia que “estic treballant fent tot tipus d’entrenaments, tant físics com amb moto i em sento molt en forma, tal com mostren els meus resultats a l’Europeu de Moto2. De cara en aquest cap de setmana caldrà dedicar les primeres voltes de divendres a recuperar sensacions sobre l’Enèrgica, tot i que també és cert que no disposarem de massa temps d’entrenaments. Tenint en compte d’on venim, estar entre el 10 primers ha de ser l’objectiu”.

Les dues curses d’aquest cap de setmana es disputaran dissabte i diumenge.

Sort Xavi i a per totes!

———

Per a més notícies en l’àmbit de l’esport internacional de món del motor, feu clic en aquest enllaç directe. Si ho preferiu, també podeu accedir-hi des del menú superior del blog.