,

Excel·lent paper de Raül Ferré a la Course de Côte du Mont-Dore

El pilot andorrà va finalitzar primer de la seva categoria i quart a la general, en la que va ser la 63a. edició de la Course de Côte du Mont-Dore, 10a prova del Campionat de França de Muntanya de 1a. divisió.

Raül Ferré (Silver Car CS) va disputar aquest cap de setmana (dies 5 i 6 d’agost), la prova del nacional francès de Mont-Dore, cursa puntuable per al certamen francès.

Una edició complicada

A la prova, que a més de reunir als millors especialistes, va ser força complicada a nivell metereològic, donada la pluja, la boira i fins i tot el vent, Ferré va tornar a fer un paper excel·lent.

Dissabte, les condicions metereològiques van obligar a la direcció de cursa a interrompre prematurament la jornada, traslladant la primera pujada a diumenge. Tot i que diumenge el clima va ser més estable, una successió d’interrupcions van fer que el programa acabés retrassant-se de nou. De fet, al final,  la tercera pujada va ser cancel·lada.

Dues de quatre

A la primera de les dues mànigues disputades, Ferré va fer un temps de 2:18,824, situant-se sisé de la general i amb moltes opcions de poder lluitar per la primera posició de la seva categoria.

A la segona pujada, l’andorrà va millorar els seus registres, parant el crono en 2:15,142 i acabant 4t. de la general). Aquest fet li va suposar la victòria a la seva categoria, arrodonit així un molt bon cap de setmana de competició.

Classificació final:

1. Schatz, Geoffrey (Nova Proto NP01-2) 4:19,513
  2. Bourgeon, Fabien (Revolt 3P0) 4:24,897
  3. Pernot, Marc (Nova Proto NP01) 4:25,041
  4. Ferré, Raül (Silver Car) 4:33,966
  5. Lansard, Cédric (Norma M20 FC) 4:34,326

Un cop finalitzada la prova, Ferré comentava: “Estem molt contents i satisfets. Mont-Dore és un traçat molt tècnic i complex. La combinació del bon pilotatge amb les excel·lents prestacions actuals del cotxe, ens permeten poder lluitar per les primeres posicions i així s’ha reflectit en els resultats”

Per a més notícies en l’àmbit de l’esport internacional de món del motor amb participació andorrana, feu clic en aquest enllaç directe. Si ho preferiu, també podeu accedir-hi des del menú superior del blog.