,

Cardelús viatja a Motorland en plena lluita pel títol de l’Europeu de Moto2

El circuit aragonès de Motorland serà aquest cap de setmana (6 i 7 d’octubre) l’escenari de dues de les tres proves que queden de la temporada del Moto2 European Championship.  

Xavi Cardelús afrontarà aquestes dues proves en una posició immillorable, doncs després de la victòria obtinguda al circuit de Barcelona-Catalunya, l’andorrà està 2n, a 20 punts del líder provisional.

3 curses pel davant

Com queda dit, les primeres dues tindran lloc aquest cap de setmana a Motorland, mentre que la tercera i última tindrà lloc al Circuit Ricardo Tormo de la Comunitat Valenciana.

El pilot de Promoràcing actualment suma 20 punts menys que el líder. En aquest context, l’objectiu de l’andorrà no és cap altre que el de mirar de retallar-los, mirant de mantenir les opcions per lluitar pel primer lloc fins el final. En tot cas, la tasca no serà fàcil, doncs Senna Agius, actual líder, ha guanyat 5 de les 8 curses disputades fins ara, demostrant molta regularitat.

Les declaracions del pilot

Cardelús planteja així la visita al circuit aragonès: El campionat arriba a un circuit que sempre m’ha agradat i en el què piloto bé. Aquesta sempre és una bona premissa a l’hora de plantejar el cap de setmana. Ara mateix ocupo el segon lloc de la classificació provisional, a 20 punts del líder. Queden 75 en joc i matemàticament tot és possible”

“El que tenim clar és que treballarem al màxim i lluitarem per mirar de capgirar la situació, malgrat que sabem que no serà fàcil. Tenim algunes opcions de títol i les volem aprofitar, tot i la competitivitat de la categoria i el nivell que està mostrant el meu rival directe, Senna Agius. La qüestió és sempre la mateixa, mantenir la línia de treball que estem tenint des de principis de temporada i no donar res per fet.

A partir de dijous

Com és habitual, les jornades de dijous i divendres estaran dedicades als entrenaments lliures. Ja durant el cap de setmana arribaran els classificatoris de dissabte i les curses de diumenge en aquest nou round del Moto2.

———

Per a més notícies en l’àmbit de l’esport internacional de món del motor amb participació andorrana, feu clic en aquest enllaç directe. Si ho preferiu, també podeu accedir-hi des del menú superior del blog.