,

CARDELÚS SUBSTITUIRÀ FENATI AL MUNDIAL

Cardelús substituirà Fenati al Mundial.

A darrera hora d’ahir, diumenge 16 de setembre, el mateix Xavi Cardelús comunicava des de les xarxes socials la bona nova. Finalment, disputarà els sis Grans Premis del Mundial de Moto2 restants de la mà dels d’Snipers. Ho farà substituint el pilot italià.

Estic molt content de comunicar-vos que hem arribat a un acord amb l’equip Snipers. Amb ells disputaré els sis Grans Premis que resten del Campionat del Món de Moto2. Seran els Grans Premis d’Aragó, Tailàndia, Japó, Austràlia, Malàisia i el de la Comunitat Valenciana, ocupant la plaça de Romano Fenati”.

Fitxatge inesperat

I és que en principi Cardelús no havia de disputar les últimes cites mundialistes de la temporada, però al darrer moment li ha sorgit aquesta oportunitat i ha volgut aprofitar-la. De fet, ja no només serà un tema de seguir rodant i acumulant experiència, també podrá conèixer els traçats de fora d’Europa. Aquest serà un bagatge cabdal en la seva situació esportiva, i més, després de l’any que està vivint professionalment.

Haig d’agrair la confiança de l’equip Snipers, una formació amb una àmplia trajectòria al Campionat del Món. Aquest acord em possibilita poder competir per primera vegada en circuits que no coneixo. Serà força interessant i sobretot molt útil per anar coneixent traçats que no he visitat mai. L’objectiu no és cap altre que el de continuar aprenent i acumulant kilòmetres d’experiència,  pensant que la meva pròxima fita és la d’acabar sent un pilot permanent del Campionat”

9 Wild-cards

Recordar que Cardelús ha participat aquesta temporada en 9 carreres mundialistes com a wild-card.

En aquesta segona tanda de competicions que encetarà a partir d’ara, hi haurà la de MotorLand. Aquesta serà  la primera de les sis i tindrà lloc imminentment. A diferència de la resta de carreres que disputarà, aquest circuit no és nou pel pilot andorrà. <Aquest fet és d’agrair, ja que tota l’estructura que envolatarà al pilot a partir d’ara és nova i prou feina tindrà per adaptar-se, com qui diu, d’un dia per l’altre. 

Aquest cap de setmana tot serà nou. L’equip, la seva manera de treballar…. Competir en un traçat conegut m’ajudarà a evolucionar més ràpidament” 

Pel que fa al Campionat d’Europa, tot segueix segons el previst inicialment. Cardelús continuarà amb els d’Stylobike Team de Valeriano Rodriguez.