,

CARRERA COMPLICADA DE CARDELÚS AL GP MICHELÍN D’ARAGÓ

Xavi Cardelús s’ha classificat avui diumenge en el 24è lloc en el Gran Premi Michelin d’Aragó, prova corresponent al Campionat del Món de Moto2. L’andorrà s’estrenava pilotant l’Speed Up de l’equip de Jorge Martinez Aspar.

Sortint des de la 29a posició, l’andorrà ha marcat un ritme constant entorn al 1’54 (volta ràpida de 1’54.232).

Una bona part de la prova ha estat lluitant per la 22a posició amb Chantra i Izdihar.  Malauradamenta a 5 voltes del final ha perdut la posició i ja no ha pogut recuperar-se.

Al final, s’ha situat a un segon i mig de Chantra i dos i mig de Izdihar, que han acabat 22è i 23è respectivament.

Cardelús explicava així el que ha passat a la cursa d’avui:

He sortit bé i he començat marcar un ritme constant que m’ha portat fins i tot a millorar la meva volta ràpida dels entrenaments. Després d’estar lluitant amb els dos pilots de l’equip Idemitsu, Chantra i Izdihar, en un dels revolts m’he quedat en punt mort i he perdut un terreny que ja no he pogut recuperar en el que quedava de cursa”

“La diferència respecte del guanyador de la cursa ha estat més petita que en qualsevol de les curses del Campionat del Món de la temporada passada. Per això, el balanç d’aquesta tornada al mundial és positiu. I és que malgrat pilotar una moto totalment nova per a mi, he anat progressant volta a volta”

”Vull agrair la confiança i la feina feta per tot l’equip. M’ha ajudat molt i m’ha facilitat l’adaptació a l’Speed Up”.

Per més notícies dels nostres pilots a nivell internacional, feu clic en aquest enllaç