,

LA CAIGUDA DE DIXON DEIXA SENSE OPCIONS A CARDELÚS A SACHSENRING

Xavi Cardelús no va tenir gens de sort al Gran Premi d’Alemanya disputat al circuit de Sachsenring. Les seves opcions de fer una bona cursa van esvaïr-se tot just començar per motius contra els quals no va poder fer res,

I és que en arribar al primer revolt, just després de la sortida, Jake Dixon. -el seu company d’equip-  va caure just davant d’ell, de manera que no va poder esquivar-lo.

Tot i que va aconseguir no caure, sí que va topar-hi. Aquesta circumstància va fer que hagués de baixar de la moto, tirar-la enrere i tornar a posar-se en marxa. Lògicament aquesta maniobra el va despenjar fins a l’última posició de cursa.

En la primer volta va rodar gairebé 15 segons més lent que la resta dels seus rivals a causa del temps que havia perdut. Però lluny de desanimar-se, l’andorrà va voler continuar per acumular el màxim de quilòmetres possibles.

En el decurs de la cursa va marcar una volta ràpida de 1’26.531, 7 dècimes de segon més lenta que la seva volta de qualificació. Contràriament al que havia passat als entrenaments, va aconseguir el millor registre a la seva 22 volta.

Al final, va classificar-se en el 26è lloc.

La propera prova del Campionat del Món serà el Gran Premi de la República Txeca. Es disputarà al circuit de Brno el 4 d’agost.