,

Albert Llovera participarà a la Toyota Gazoo Iberian Racing Cup

Després del seu pas pel Dakar, Albert Llovera ha estat definint el seu calendari esportiu per aquesta temporada 2023, tot buscant alternatives interesants i amb grans dosis -entre altres- d’adrenalina.

És així que de la mà del Grupo La Grajera, l’andorrà ha arribat a un acord i participarà a la Toyota Gazoo Iberian Racing Cup, la coneguda copa monomarca del constructor japonès.

Terra, asfalt i una excel·lent inscripció

La Toyota Gazoo RC 2023, que comptarà amb una espectacular inscripció, es disputarà en el decurs de la temporada de ral·lis de les competicions nacionals, tant la d’Espanya com la de Portugal, alternant diferents proves d’asfalt i de terra. En aquest sentit, el calendari de Llovera inclourà quatre escenaris de terra, tres d’asfalt i el Ral·li Princesa d’Astúries en format mixt.

Grupo La Grajera va veure la llum fa trenta anys amb l’objectiu de dur a terme diferents projectes automobilístics. Els seus inicis, ara fa ja 33 anys, primer van estar al costat de Toyota i posteriorment amb Lexus i Honda. Finalment, amb Honda motos va iniciar la seva col·laboració al febrer del 2020.

Sobrat de motivació, com sempre!

Després de les converses mantingudes amb Toyota Espanya i MSi Motor & Sport Institute, l’andorrà es mostrava molt motivat amb l’acord assolit amb Grupo La Grajera.

“Estic súper content. Els ral·lis sempre han estat l’especialitat del món del motor que més m’ha agradat. Poder tornar després de 8 anys d’absència, és un autèntic plaer.” 

“Participar a la Toyota Iberian Cup em permetrà estar actiu tota la temporada i fer molts quilòmetres en competició. Això també m’ajudarà en cas que hi hagi la possibilitat de tornar al Dakar la propera temporada” –afegia el pilot.

Llovera, que pilotarà el Toyota Yaris GR RZ preparat per PCR Sport, tindrà a la seva dreta a Oscar José Lopez Saez, formant així un tàndem inèdit.

Segons l’Albert: “La presència de Lopez al meu costat pot ser de gran ajuda. Després de competir una temporada amb un Yaris, coneix molt bé la seva mecànica”.

Calendari previst

La Toyota Gazoo Iberian Racing Cup consta de les següents proves:

  1. 11/12 de març, Ralli Fafe (Portugal – terra).
  2. 24/25 de març, Rally Terra da Auga (Espanya – terra).
  3. 29/30 d’abril, Ralli Terras de Aboboreira (Portugal – terra).
  4. 19-20 de maig, Rally Pozoblanco (Espanya – terra).
  5. 24/25 de juny, Ralli Lisboa (Portugal – asfalt).
  6. 8/9 de setembre, Rally Princesa de Asturias (Espanya – mixt).
  7. 13/14 d’octubre, Ralli Vidreiro (Portugal – asfalt).
  8. 3/4 de novembre, Rally La Nucía (Espanya – asfalt).

Llovera-Lopez començaran la Toyota Gazoo 2023 en un ral·li amb especials mítiques en el  campionat del món de ral·lis. Serà el Ralli Serras de Fafe e Felgueiras, prova vàlida per a l’europeu de l’especialitat (ERC). La prova es disputarà al nord de Portugal el proper cap de setmana (entre el 10 i el 12 de març).

———

Per a més notícies en l’àmbit de l’esport internacional de món del motor amb participació andorrana, feu clic en aquest enllaç directe. Si ho preferiu, també podeu accedir-hi des del menú superior del blog.

 

Info original / fotos: Fotoesport