,

Cardelús arrencarà la temporada del Moto2 European Championship a Estoril

Xavi Cardelús estrenarà a Estoril aquest cap de setmana (6 i 7 de maig) la seva temporada amb la primera cita del Moto2 European Championship. L’objectiu del pilot passa per lluitar pel títol, quelcom factible donat que l’andorrà és un dels clars favorits.

Les primeres curses de la temporada

Al traçat portuguès els pilots de Moto2 hi disputaran dues curses diumenge 7 de maig. La primera tindrà lloc a partir de les 12:00 i l’altra a les 15:00.

Estoril és un circuit que té records de tota mena per al pilot andorrà. Tal i com comentava el pilot és un traçat que m’agrada força i on sempre m’hi he trobat a gust. Tot i això, també és un traçat on he tingut alguna caiguda que m’ha provocat lesions i, en ocasions, no he tingut massa bona sort”

“Sé el que és sortir des de la primera fila de la graella en aquest circuit i tinc clar que l’objectiu no és cap altre que situar-me entre els tres primers a cadascuna de les dues curses que disputarem aquest cap de setmana

Ua categoria força igualada

Dijous es faran els primers entrenaments lliures que han de servir per començar a ajustar els reglatges de la Kalex del de l’equip Promoracing, de cara a la segona jornada de lliures de divendres i als classificatoris de dissabte, quan es definiran les posicions a les graelles de sortida de les curses de diumenge.

Cardelús es mostra confiat. Segons el pilot, estic segur que serem competitius des de la primera sortida a pista durant els entrenaments lliures de dijous. El meu equip té molta informació del circuit perquè hem fet un bon treball de posada a punt en temporades anteriors. A més, la preparació d’aquesta temporada 2023 ha estat més exhaustiva, tant des del punt de vista tècnic, com del físic i de pilotatge. Ara arriba l’hora de la veritat i el moment de reflectir tot això a la pista.

Pel que fa a la temporada, Cardelús comentava que “aquesta és una temporada en la qual,  la categoria de Moto2 es presenta força igualada amb 4 ó 5 pilots que poden optar a tot, però tant l’equip Promoracing com jo estem entre ells”.

———

Per a més notícies en l’àmbit de l’esport internacional de món del motor amb participació andorrana, feu clic en aquest enllaç directe. Si ho preferiu, també podeu accedir-hi des del menú superior del blog.