,

CRISTIAN ESPAÑA: NOU GUANYADOR DEL CAMPIONAT D’ENDUCROSS D’ANDORRA

Carrera i Campionat

El diumenge passat al matí (10 de novembre) a més de guanyar la darrera cursa d‘enducross d’aquesta temporada, Cristian España es coronava com a nou guanyador del Campionat d’Andorra d’aquesta espectacular modalitat.

El pilot va mostrar-se intractable durant totes les mànigues disputades en un dia que representava la seva tornada a les curses d’enduro.

Retorn gratificant

En paraules del pilot, va ser una jornada molt gratificant, ja que el pilot va poder rodat amb molta comoditat, gaudint sobre la moto i tenint unes excel·lents sensacions.
Per tot plegat, España va endur-se un clar triomf després de governar totes les mànigues de principi a fi.

Molt més que un triomf

En acabar, el pilot comentava que més enllà de la victòria, que sempre agrada, va ser mot important per a ell sentir-se tan còmode.
“Aquest retrobament amb l’enduro juntament amb el resultat obtingut em dóna ales de cara a afrontar els nous reptes programats per aquest hivern”
Cèrtament tots els que el coneixem ens complau enormement que aquest retrobament amb la competició hagi estat tan positiu i encoratjador, i és que més enllà que Cristian España sigui el nou guanyador del Campionat d’Andorra d’Enducross, el veritablement important és que hagi retornat en plena forma!
Per llegir més notícies del nostres esportistes feu clic aquí
Si voleu seguir-lo, des de la seva pàgina social, podeu accedir-hi des d’aquest enllaç: Cristian España
Patrocina aquest article
Font original: Dani Catalán