,

CRISTIAN ESPAÑA GUANYA EL CAMPIONAT D’ANDORRA D’ENDUROCROSS

Aquest passat cap de setmana va disputar-se la segona prova del Campionat Nacional d’Andorra d’Enducross. La competició va tenir lloc al Circuit Pascuet OffRoad, a Tora de Tost.

L’andorrà arribava en plena forma i amb moltes ganes de competir, un fet que va reflexar-se en el tarannà de les dues tandes que formaven la competició.

“Hem trobo en un excel·lent estat de forma i la moto va impecable. Ja tinc ganes d’afrontar les curses que tinc pendents”

Com dèiem, la prova constava de dues tandes de 12 voltes. Cristian España va fer-se amb la victòria en totes dues sense massa problemes.

“En la primera tanda he rodat amb molta facilitat. La segona però, l’he hagut de lluitar més. Han hagut alguns frec a frec molt intensos”

Certamen la primera tanda va dominar-la el de GasGas molt còmodament i sense donar cap opció. La segona però, va estar molt més disputada i España va tenir que lluitar-la de valent. Tot i això, com ens comentava en acabar, al final va endur-se també la victòria amb relativa comoditat.