, ,

e.GO: L’START-UP DE COTXES URBANS ELÈCTRICS QUE APASSIONEN

En aquesta entrada us ensenyem el projecte dels de l’empresa alemana e.GO, una start-up d’utilitaris elèctrics que apassionen. I és que aquesta interessant opció si esteu pensant en adquirir un utilitari petit i elèctric.

Aquesta Start-up està especialitzada en la fabricació d’aquesta mena de cotxes, els quals, a més de ser urbans, petits i 100% elèctrics tenen un preu relativament econòmic.

Ampliant la gamma

De cara en aquest mateix any els d’e.Go han previst ampliar la gamma amb una versió crossover i una altra d’esportiva. Seran els «Life Concept Cross» i «Life Sport».
El «Life Concept Cross» serà de sèrie limitada i es retardarà una mica més. Possiblement fins a 2021 no estarà llest.

Podeu veure un avançament del que serà en aquest vídeo de la pròpia marca:

De moment el Life 60*

El «Life Sport» ja està gairebé llest per sumar-se a l’e.GO Life 60* que actualment tenen disponible.¡

L’e.Go Life Concept és 70 cm mes llarg que un Smart. Mesura 1,82 d’ample i presenta una altura de 1,66 cm. El pes és de 1.280 quilos.

De 96 a 107 CV

Quant al motor, parlem d’un motor elèctric de 72 kW (uns 96 CV). L’autonomia en ciutat supera els 200 km. El consum en cicle combinat està xifrat en 139 km. Parlem sempre però, segons el cicle WLTP. De fet, aquestes xifres són les mateixes que ofereix l’e.GO Life 60*

Per la seva part l’e.Go Life Sport serà més potent, pujant fins als 80 kW (107 CV).
Com haureu vist en el vídeo, respecte a l’e.Go Live 60* presenta un xassís molt més esportiu, una bateria amb més capacitat, llandes d’aliatge de 17 polzades, seients esportius i una major superfície envidrada. Realment és un juguet!

Compra passional

Gonther Schuh, CEO de e.GO Mobile AG, veu en la compra d’un cotxe, un acte on la decisió final té molt a veure amb les emocions, per la qual cosa els utilitaris e.Go són cotxes amb una càrrega emocional important.

“Comprar un cotxe nou és una acció en la qual les emocions juguen un paper determinant. Els nostres clients s’han inspirat molt amb l’e.GO Life i ara volen versions més emocionants que diguin alguna cosa sobre ells mateixos. Atès que e.GO Life està muntat en una plataforma plural ofereix molts possibilitats per poder aplicar-la en nous models com el Life Sport o Life Cross”.

Mil unitats ja roden

En quant a preus, la web de la marca situa l’e.GO Life 60* en els 21.900 euros, encara que pel que hem vist, també hi ha dues versions ( encara no disponibles), la més barata de les quals parteix en 17.900 euros (e.GO Life 20*). Les diferències estan en alguns equipament, però sobretot en el tema de la bateria. De fet,

Segons hem pogut constatar, les poques unitats disponibles del model que ja s’està comercialtzant, l’e.GO Life 60*, un miler aproximadament, s’han quedat en el mercat alemany a mode de test real.

Producció a punt

En tot cas ja admeten reserves i comandes, atès que les previsions són poder fabricar 10.000 més en un termini de temps curt per poder satisfer la llarga llista de comandes en reserva que tenen arrreu. L’ordre de fabricació de la resta de models i la disponibilitat exacta d’aquests, encara no ha trascendit.

Per a accedir al configurador de la web de e.Go feu clic aquí.

Altres articles de novetats d’aquest segment les trobareu en l’apartat “Green Cars” del menú superior.

 

Fotos: e.GO Mobile