,

SEGONA POSICIÓ DEL RACING TO ENJOY AL JARAMA

El Racing to Enjoy, equip format per Fernando Navarrete, Fernando Navarrete Jr, Àlex Cosín, Antonio de la Reina, Jaume Font i Joan Vinyes, al volant del BMW 325 E36 amb dorsal 19, van acabar les 8 hores de Resistència del Jarama en la 2a. posició,  a 2”867 de l’equip guanyador, el BMW 325 de l’equip Boyaca VSR.  Aquesta ha estat la prova inicial de la VI UV Endurance RACE Jarama.

El pilot de Suzuki Motor Ibèrica no va tenir la mateixa sort amb l’equip Pikanto Racing. I és que malgrat un inici esperançador, el canvi de marxes del Seat Toledo no va resistir i finalment va haver d’abandonar la prova després de completar 41 voltes.

Primer toc d’atenció

Els entrenaments cronometrats ja van donar una idea de qui serien els equips amb més possibilitats de lluitar pel triomf. Diem això perquè les sis unitats de BMW 325 van acabar en el Top10 d’aquesta primera tanda oficial, un bon toc d’atenció de cara a la resta de participants.

L’equip de Vinyes va marcar el segon millor crono (1’54”106), a només 115 mil·lèsimes del millor registre aconseguit per l’equip VSR Motorsport.

8 hores en posició de podi

El Seat Toledo de l’equip Pikanto Racing que pilotava Joan Vinyes va trencar l’hegemonia dels BMW.  I és que després de parar el crono en 1’57”799, l’andorrà va situar-se en una meritòria 4a. plaça.

Ja en plena carrera, els membres del Racing to Enjoy van completar una prova molt regular. Van rodar amb un ritme constant, parant en el pit-lane el just i necessari per fer els treballs indispensables (posar benzina, canvi de rodes, …) i  mantenir intacta la posició de privilegi. Gràcies en aquesta disciplinada coreografia  van estar en posició de podi durant les 8 hores de competició.

A l’inici de l’última hora, el Racing to Enjoy tenia 42” d’avantatge sobre el Boyaca VSR.  Així doncs, tot semblava indicar que el triomf era possible. Al final però, s’els  va acabar escapant.

Comentaris del pilot

Abans de pujar al podi de vencedors, Vinyes ens explicava d’aquesta manera les sensacions viscudes en la que va ser una competició no gaire habitual per a ell:

“L’experiència ha estat molt bonica, amb molt bon rotllo entre els pilots de l’equip i en amb tots els rivals”

Quant a la carrera, Vinyes manifestaba que va viure  ”molta emoció fins travessar la línia d’arribada. Després de 8 hores competint, acabar a menys de 3” de diferència entre els dos primers era difícil de creure”

“A mi em va tocar fer el relleu llarg de 3 hores, amb només una parada per posar benzina”

Info original/ fotos: Fotoesport