,

EL CANVI DE XASSÍS RESULTA UN GRAN ENCERT PER A CARDELÚS A ASSEN

El 8è Gran Premi de la temporada disputat avui al circuit d’Assen és el que ha permés a Xavi Cardelús acabar en una millor posició i amb la menor diferència respecte del guanyador.

L’andorrà, que sortia des de la 28ena posició, ha estat lluitant en grup al llarg de les primeres voltes. Ha aconseguit una volta ràpida de 1’39.569, a menys d’una dècima de segon del seu millor registre als classificatoris. Aquest fet ha suposat només 2.1 segons respecte la millor volta del guanyador de la cursa.

Aquesta diferència és la més ajustada en el que va de temporada i demostra el pas endavant fet des d’ahir quan Cardelús va començar a fer servir l’evolució del xassís de KTM del seu company d’equip.

Actualment hi ha una tercera evolució del bastidor, però només la tenen els pilots oficials.

Sigui com sigui, la cursa d’avui reflecteix que ha hagut una evolució molt positiva, fet que suposa un impuls important que pot marcar el punt d’inflexió en aquesta temporada 2019.

Cardelús valora d’aquesta manera la cursa disputada avui a Assen: Estic content perquè la progressió d’aquest cap de setmana ha estat important; sobretot a partir d’ahir amb el xassís que encara no havia tingut ocasió de fer servir”

”Avui he estat rodant en grup durant el primer terç de la cursa. He fet una volta ràpida molt semblant a la volta ràpida dels entrenaments. La distància respecte del guanyador ha estat significativament menor que la de la resta de la temporada. Això és el més important. M’he classificat 18è però l’important realment d’avui és haver pogut rodar més ràpid respecte els meus rivals”

El proper cap de setmana es disputarà a Sachsenring el novè Gran Premi de l’any.