,

Cardelús acaba la temporada de MotoE amb el 12è lloc de Misano

Xavi Cardelús va posar el punt final a la temporada de la Copa del Món Enel de MotoE amb la 12a posició obtinguda ahir diumenge al Marco Simoncelli de Misano, l’última cursa de l’any.

Mala sortida i ensurt

Ahir, l’andorrà no va poder de fer una bona sortida, fet que va fer-lo perdre dues posicions. Malauradament una mala reacció de la moto en el penúltim revolt de la primera volta, va estar a punt de fer-lo caure. Al final va poder evitar-ho tot i la forta fuetada de la moto, que fins i tot va fer-lo saltar del seient. Malauradament per a l’andorrà, tot i dominar la situació, evitar la caiguda i seguir en la cursa, ja havia perdut diverses posicions.

Impossible remuntar

A partir d’això, tot i que Cardelús va mirar de pressionar els seus rivals i recuperar els llocs perduts,  la situació ja era ben diferent. L’andorrà va seguir atacant tan com va poder,  tal i com demostra el fet que en la seva última volta va quedar-se a una centèsima del seu millor registre de la cursa.

El pilot de l’Avintia Esponsorama Racing va aconseguir situar-se 12è en la quarta volta, però a partir d’això ja no va poder seguir progressant.

Amb els punts sumats a Misano, Cardelús ha acabat en el 15è lloc de la classificació final de la Copa del Món.

En paraules del pilot:

No he caigut de miracle quan la moto ha fet un estrany i he volat enganxat al manillar. Això m’ha tallat el ritme, però malgrat aquesta circumstància de seguida he tornat a apretar. Tant ha estat així que he fet la meva volta ràpida de cursa en la tercera volta. De fet, el registre que he aconseguit en l’última volta ha estat el segon millor de la volta”

“Amb aquesta cursa posem el punt final a la temporada. Ara toca centrar-se en l’Europeu de Moto2”.

———

Per a més notícies en l’àmbit de l’esport internacional de món del motor, feu clic en aquest enllaç directe. Si ho preferiu, també podeu accedir-hi des del menú superior del blog.