,

CARDELÚS COMENÇA A RODAR AMB XASSÍS NOU A AÙSTRIA

Xavi Cardelús va classificar-se 26è al Gran Premi d’Àustria. La prova va disputar-se  ahir diumenge  (11 d’agost) al Red Bull Ring.

Lluita amb Nagoe i Tulovic

El pilot andorrà va estar lluitant al llarg de tota la cursa amb el japonès Nagoe i l’alemany Tulovic. Tots tres van passar gairebé junts per la ratlla d’arribada. Al final però, l’andorrà va acabar entrant entre tots dos, a una dècima de segon del japonès i mig segon per davant de l’alemany.

Però l’important al Red Bull Ring va anar més enllà de la posició final obtinguda per l’andorrà.

Canvi important

Les prestacions en aquesta cursa reflecteixen el pas endavant que s’ha fet amb el nou xassís amb que van poder competit  aquest cap de setmana, no només pel que fa als temps per volta, sinó també al fet que Cardelús va poder mantenir-se lluitant en grup amb rivals que el normalment el deixaven enrere.

Tot i això, el dia no va començar massa be per a Cardelús. En el warm-up previ a la cursa -disputat amb la pista molla-, l’andorrà estava situat al mig de la classificació quan el motor de la seva moto va aturar-se just en el moment que es disposava a completar la seva sisena volta al circuit.

En tot cas aquestes coses passen. L’important serà veure com van les coses d’ara endavant amb el nou xassís.

Valoracions

Xavi Cardelús valora així el viscut al Red Bull Ring: Cal estar contents pel pas endavant que hem fet al llarg del cap de setmana. Vaig rodar en grup al llarg de tota la cursa amb 3 ó 4 pilots amb els quals no podia rodar normalment. Fins i tot hagués pogut distanciar-me d’ells  i aconseguir un resultat una mica millor si no m’hagués colat en una de les frenades”.

“Crec que hem competit bé i que es nota que les noves condicions de la moto em permeten començar a afinar més”

“Òbviament el,resultat final no em satisfà, però insisteixo que les sensacions, els temps per volta i el fet d’haver competit en grup contra rivals que sovint m’avantatjaven, són aspectes súper positius. Són aspectes que mostren que estem en el bon camí. Ara cal seguir traient més partit del nou xassís, doncs només l’he fet servir tres dies”.

La propera prova del Campionat del Món es disputarà a Silverstone el dia 25 d’aquest mes d’Agost