,

Els Joves Pilots de l’ACA Esport, tanquen una excel·lent temporada 2021

  • El Programa de Formació de Joves Pilots de l’ACA Esport, ha complert per onzena temporada amb les expectatives que van plantejar-se per aquest 2021.
  • Raul Ferré i Edgar Montellà, els més veterans del programa, han demostrat tenir una plaça fixa entre els especialistes, als Campionats d’Espanya i el de Catalunya de Muntanya.
  • Pel que fa a Marc Solsona i Marcel Muxella, els darrers pilots en incorporar-se al programa de l’ACA, ha quedat clar que després d’aquesta temporada la seva excel·lent adaptació al món del motorsport és total.
  • Per tot plegat, l’ACA Esport s’ha endut el primer títol d’Escuderies del Campionat de Catalunya de Muntanya.

Raul Ferré

Ferré conclou una bona temporada al CEM

Després de l’atípica temporada de 2020, en la qual es va proclamar campió d’Espanya (Categoria 2) i de Catalunya (CMP), Raul Ferré va decidir fer un pas endavant i anar a per el títol de la màxima categoria del CEM.
El repte tenia la màxima dificultat. L’enemic a batre era Javi Villa, varies vegades campió de l’especialitat. A més, havia de fer-ho al volant del Silver Car, una mecànica que encara estava en ple procés de desenvolupament.

Al final, l’andorrà ha superat amb èxit el repte. I és que Ferré ha acabat protagonitzant una temporada en la qual ha anat de menys a més, tot escorçant diferències en cada meeting.

El pilot va viure el seu millor moment en la Pujada a l’illa d’Eivissa, on va aconseguir el triomf en la categoria 2. Al final Ferré va acabar el CEM 2021 en la 2a. plaça del podi de la categoria 2.

Montellà és queda a tocar del títol

Per la seva banda, Edgar Montellà també ha seguit ‘creixent’ aquesta temporada que tot just s’acaba. Al CEM, Montellà va tenir opcions al títol de la categoria 3 fins a la darrera cita a Ibi (Alacant).

El pilot ha estat molt regular durant tota la temporada. A més, va estrenar el seu palmarès amb dos  triomfs parcials, el de la Pujada a Chantada i el de la Pujada a la Santa.

Edgar Montellà

El títol d’aquest certamen també va decidir-se en l’última prova, una prova en la què Edgar Montellà va poder celebrar el primer títol del seu palmarès, sent el més ràpid en la Pujada Sta. María de Vilalba – Ullastrell.

Durant tota la temporada, la lluita pels triomfs parcials entre Montellà i Ramonet Plaus, el seu mentor, van ser el centre d’atenció d’un certamen que cada vegada és més competitiu.

Excel·lent progressió de Solsona

Malgrat perdre’s les primeres cites de la temporada, Marc Solsona (Speed Car) va demostrar que està en condicions de plantar cara als més ràpids. No hi ha dubte, que el jove pilot ha assimilat els ensenyaments teòrics que ha rebut, un fet que ha quedat demostrat en la progressió que ha tingut des que va iniciar a competir.

Marc Solsona

Moltes expectatives de Muxella

Aquest 2021 Marcel Muxella (Renault ALPA FR 92) ha disputat les proves d’Arinsal i Ullastrell  com a primer test de cara a afrontar l’any vinent un calendari més exigent. Tot i que el pilot té la mirada posada en la part alta de la classificació, l’objectiu principal segueix passant per seguir agafant experiència i seguir aprenent.

L’esforç de l’ACA Esport, recompensat

Els resultats obtinguts pels pilots de l’ACA Esport en les proves del CCM, han tingut com a recompensa que l’entitat andorrana hagi guanyat el títol d’escuderies CCMP 2021.  Aquest és un excel·lent reconeixement per a incentivar més encara , la seva motivació de formar i ajudar als joves pilots que tutela, facilitant-los el suport i les eines necessàries per avançar en el complicat món de la competició.
Així doncs, els responsables del Programa de Formació dels Joves Pilots de l’ACA Esport es mostren satisfets pels objectius assolits aquest any que ja s’acaba.

L’any vinent, més i millor!

Marcel Muxella

———

Per a més notícies en l’àmbit de l’esport internacional de món del motor, feu clic en aquest enllaç directe, o si ho preferiu, accediu des del menú superior del blog.

Info original / Fotos: Fotoesport