,

Tony Cachafeiro s’estrena avui a les Supernats26 als Estats Units

Avui dimecres, el pilot del Principat Tony Cachafeiro s’estrenarà a les Supernats26 de Las Vegas (Estats Units)  competint a la categoria ‘Micro Swift’.

Entre els millors

L’esdeveniment reuneix els pilots més talentosos del món que volen pposar-se a prova en un entorn tan diferent. Val a dir que d’aquí a una setmana aquest circuit acollirà la seva primera cursa d’F1

Cachafeiro arriba a Las Vegas amb molta il·lusió per viure la seva primera experiència competint als Estats Units. L’andorrà competirà de la mà de l’equip Fusion Motorsport, un dels més prestigiosos del panorama internacional.

A més, Cachafeiro arriba a Las Vegas després d’haver completat una temporada brillant i plena d’expectatives de futur, de manera que les vibracions no poden ser més positives.

El cert és que si mirem enrere, s’ha de dir que les actuacions tant a Espanya com al certamen europeu que també ha disputat, van deixar clar que més enllà de tenir aptituds com a pilot, també ha crescut i madurat notablement. Això, en un nen de tot just 11 anys, tampoc és evident, de manera que l’evolució global del jove pilot va per molt bon camí.

Una nova gran experiència

Tinc moltes ganes de començar a córrer a Las Vegas. Estic molt il·lusionat d’estar aquí competint, envoltat del meu equip i de la meva família. Serà una altra gran prova per a nosaltres en aquesta recta final de temporada que estem tenint. Espero seguir sumant bons resultats” – comentava Cachafeiro.

———

Per a més notícies en l’àmbit de l’esport internacional de món del motor amb participació andorrana, feu clic en aquest enllaç directe. Si ho preferiu, també podeu accedir-hi des del menú superior del blog.